Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś pytał o jakieś kody, hacki, bugi. powiem wam o jednym, o którym dowiedziałem się od kolegi, który został adminem na s3. istnieje takie coś jak specjalne kody dla adminów którzy mogą kupować pp taniej tj. 3 razy więcej PP za taką samą cenę jak zwykły gracz. kolega zaproponował mi żebym mu wysłał kod na PP za 1,23 zł a on mi da kod za tyle samo, ale więcej PP. w taki sposób załatwiłem sobie bardzo dużo PP. obecnie mam 470k um i ciągle rośnie, duża zasługa w tym że codziennie kupuje sobie 3 losowania kart kolekcjonerskich oraz dużo za PL wymieniam. mam KP na 476 dni. bardzo mi ten kolega pomógł i zaproponował mi żebym to rozgłosił, to pomoże także innym. niestety jest adminem tylko na s3, więc ta oferta tylko tego serwera obowiązuje. nikt nie może się dowiedzieć, jaki ma prawidziwy nick, ponieważ mógłby stracić przez to rangę. teraz wam powiem wszystko co i jak żeby sobie u niego załatwić PP:

wysyłacie sms na PP:

2 PP 71068 o treści AP.3FT1

6 PP 73068 o treści AP.3FT3

22 PP 79068 o treści AP.3FT9

45 PP 71958 o treści AP.3FT19

Otrzymany kod wysyłacie na e-mail tego mojego kolegi - admina.

[email protected] (gwarancja 100% ! )

Po otrzymaniu kody wysyłam wam on kod o równej wartości lecz za którego dostajecie więcej PP. już nie raz korzystałem z jego pomocy i bardzo mi się to opłaca. Przykład:

Kupujesz 45 PP. Wysyłasz kod do niego, a on ci wysyła kod, który da ci 135 PP.

Powiem tyle nie wierze i nigdy nie uwierze w takie bajery . Myślisz że jakiś administrator ryzykował by rangą (mógłby powiedziec koledze ale żeby nie rozgłaszał ...-_-) i chciałbym odrazu rozgłaszac że jest adminem na s3 i że takie coś potrafi ... taaa jasne ;) . Już to widzę , ODRADZAM KAŻDEMU TAKICH OPCJI ... JESZCZE CHCE ABY MU WYSLAC OTRZYMANY KOD HAHAHA większego śmiechu nie widziałem ;-) .

mouddd.png
Opublikowano

Jesteś zerem jak myślisz że ci ktoś doładuje pp myślisz że ktoś głupi może ci jakiś 7 latek wyśle a ty masz pewnie nie wiele więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...