Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odnośnie Degradacji Enzila

Daxer92

Moderator Enzil  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie powrotu Enzila na stanowisko Moderatora dzia?u Combat Arms ?

• TAK
      4
    • NIE
      1
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie nie którzy z Was wiedzą, nasz główny Moderator - Enzil został zdegradowany.

Szczegółów nie ujawniam bo może sobie tego nie życzy. Decyzję podjęła Administracja MPC na czele z Mou.

Powiem tylko że nie jest to nic bardzo poważnego (z tego co sam wiem).

Postanowiliśmy wraz z kilkoma osobami zrobić wszystko aby Enzil do nas wrócił.

Jesteśmy mu to winni za ten czas, który dla nas poświęcił !

Zawsze mogliśmy liczyć na jego pomoc. Dział był prowadzony przez niego w sposób perfekcyjny.

Prosimy o głosowanie oraz zabranie głosu w tej sprawie.

Link do tego tematu zostanie wysłany do wszystkich z Administracji.

Proszę nie zamykać ani nie usuwać tego tematu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Enzil wracaj jak najprędzej. Czekamy !!!!!!

Oczywiście głos na Tak

Enzil dużo pracy, wysiłku i czasu włożył w to forum. Idealnie prowadził dział. zawsze był pomocny... Myślę że jako społeczeństwo w sumie wychowane przez niego jesteśmy mu to winni.

Nie wachaj się głosuj na TAK

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

No jasne że tak.

Tylko jest też takie coś jak pw i administracja. To nie jest tak,że Enzil wyleciał, bo ktoś miał zły humor.

Rypta co chceta. To właściwie powinno byc w sugestiach.

@Lenart

Bo to ja jestem ten zuo, mam MPC Rank Hacka, zdegradowałem Enzila i sam awansowałem na Kidmoda, przez przypadek się zdziwiłem i przekupiłem administrację, żeby przymknęła oko. Zburzyłem balans rang, zniszczyłem atmosfere na forum, bla, bla, bla.

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

Nie wiem nie znam gościa i mam to gdzieś ale uważam, że najpierw powinieneś zapytać się tego Enzila za co dostał degradacje bo jeśli słusznie to jestem na Nie a jeśli niesłusznie to jak najbardziej na Tak

76561198090890807.png

Opublikowano (edytowane)

WT KURWA F !

PO KIEGO CHUJA JEST TEN TEMAT ?

CZEMU ON PROWADZI ?

TYM ŻE SPIERDOLISZ ATMOSFERĘ W DZIALE ?.

czasem zdaje mi się że spora część z Was nie używa mózgu...

zamiast wyjaśnić temat, lepiej zacząć pierdolić, i jebać wszystko ...

Edytowane przez Lenart
Opublikowano (edytowane)

To ja dziękuję za tego Kida. Wy mi łaski nie robicie że pomagam.

Zgłosiłem się tylko dla tego że chciałem pomóc w dziale.

Ale jak tak podchodzicie do sprawy i wywalacie jednego z najlepszych Moderatorów na MPC to pozdro ...

Edytowane przez GalactiX

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Wyleciał od tak ... za błahostkę i nikt nawet nie chce się pofatygować z wyjaśnieniami.

Ujawnianie informacji z AZ to błahostka?

Co tu robi taki kidmod, który myśli, że przez głosy coś wniesie?

Opublikowano

Wg mnie to troche po*** że nikt nie pozwolił nam obejrzeć żadnych dowodów. Enzil pomagał nam więc my chcemy pomóc jemu.

Jezeli nie mam dowodow uznaje że Enzil jest niewinny patrząc na to ile zrobił dla Forum

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...