Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Nx Przez Przelew... ;]

MetalMan01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Mam małe pytanie... Chcę kupić nx przez przelew... Lecz nie posiadam konta...

Ale wiem że jest możliwość przelewu przez bank...

Idzie się do banku... daje się numer przelewu i kwotę... I przelew kosztuje do 350zł tylko 2.50zł;]...

A z tego co wiem nx przez przelew... Konta bankowe... są tańsze bo nie trzeba płacić firmie która to organizuje czy coś xD.. Jak Dao Pay... Czy te całe Mao Pay (czy jakoś tak)...

I nie wiem jak to zrobić i czy da się tak w ogule... Próbował ktoś.. (Przypomnę jeszcze raz że nie posiadam konta bankowego... Chce przelać kase przez bank po prostu ^^)

Pozdrawiam.

@Edit

Hmm... widzę że raczej nie wiecie ;/... bo narazie 20 wyświetleń ;]... Najwyżej kupie Przez Dao Pay...;/ Ale zaczekam jeszcze.. może ktoś wie co i jak...

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

nie kupisz tak nx bo te przelewy są do danej osoby musisz podać adres gdzie ma iść i dokładne dane osobowe odbierającego i ktoś z firmy nexon na kogo kasę wysłałeś musiał by do banku zapierda*** i by schudł i twoja kasę przejadł aby znów przytyć xD:)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie wiem co z tym przelewem bankowym..

Ale na Doy pay nie kupuj bo możesz mieć pecha i ci się połączenie przerwie ja tak miałem pare razy z 8 zł zawsze pójdzie się jebać...

Opublikowano

@UP

Jak sie jest za przeproszeniem tlumokiem i nie umie zytac ze zrozumieniem to sie trac... mozesz przerwac polaczenie w dowolnym momencie i nawet po 3 dniach wrocic i nie stracic ani grosze.. ale po co czytac slowa

3. Twój numer zamówienia: 786024 # (proszę zapisać!)
nie ?( jak by ktos nie wiedzial wprowadzajac ten sam nr zamowia z ktorego polaczenie zostalo przerwane powraca do starego stanu )

@Topic

Nie da sie tak. Jak sama nazwa wskazuje - " Przelew Bankowy " bez konta w banku ani rusz... polec DaoPay jesli sie ma numerku 007.. w wyniku na IQ

Opublikowano

Po prostu wypełniasz kwitek i przelewasz kasę na inne konto ?

Czy to takie trudne wypełnić papierek ?

Przecież tam podajesz swoje dane.

Nie raz robiłem przelew jak kupowałem coś do SRO.

Podawałem login mojego konta i kasę wysyłałem pod podany nr.

No cóż po przez przelew niekiedy dosyć długo dochodzi kasa ale lepsze to i tańsze niż płacić SMSem

9368_gold.png

Opublikowano

Po prostu wypełniasz kwitek i przelewasz kasę na inne konto ?

Czy to takie trudne wypełnić papierek ?

Przecież tam podajesz swoje dane.

Nie raz robiłem przelew jak kupowałem coś do SRO.

Podawałem login mojego konta i kasę wysyłałem pod podany nr.

No cóż po przez przelew niekiedy dosyć długo dochodzi kasa ale lepsze to i tańsze niż płacić SMSem

Wszystko fajnie i słitaśnie...

Ale mógłbyś podać małą instrukcję pokolei??;/

Bo nie wiem co wybrać na stronce nexona...

post-162905-0-41290800-1302592250_thumb.jpg

Takie mamy opcje..

ktoś z firmy nexon na kogo kasę wysłałeś musiał by do banku zapierda*** i by schudł i twoja kasę przejadł aby znów przytyć xD:)

Fajnie to ująłeś :)

Ale muszę cię zmartwić :(...

Dla takich jak oni wymyślili przelewy na konta bankowe i dalej są grube ch*** xD

I kolejny bul :(... Żarcie mogą zamówić na miejsce więc się nie ruszą :(xD

Nie wiem co z tym przelewem bankowym..

Ale na Doy pay nie kupuj bo możesz mieć pecha i ci się połączenie przerwie ja tak miałem pare razy z 8 zł zawsze pójdzie się jebać...

Hmm.. Prawda.. Jak przerwie transakcje to zjada ci tą konkretną sumkę czyli teraz 7.69zł/minute

I wiem o co ci chodzi.. Kamrad cię nie zrozumiał...

Kamrad.. Chodzi o to że jak kadasz cociaż 1,2,3,4,5 sec to ci już kasuje 7.69zł :(... Bo to jest połączenie za minute... Oni robią wszystko żeby sobie na tym zarobić.. To nie jest tak jak u twojego operatora że jak gadzasz ileś.. to płacisz to co wygadałeś a nie więcej..

Ale wtedy po prostu dzwonisz na ten numr. jeszcze raz... ale trznsakcja jest już o tą minutę krutsza za którą zapłaciłeś.. Gorzej jak pod koniec ci rozłączy :)..

@Edit..

Przepraszam!... Oto możliwości zapłaty z polski przez przelew czy coś..

post-162905-0-35480400-1302593039_thumb.jpg

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

ja zawsze jak coś na allegro zamawiam place poczta daje dane osoby na której konto ma być przelane czyli np Jan Kowalski 88-599 Warszawa nr konta bankowego np 923847380471892 i coś tam jeszcze się wpisywało wydruczkina każdej poczcie możesz wziasc nie wiem czy to będzie dobrze :D ale być może .... chociaż tak mogę pomóc

@up

rzeczywiście nie schudną :DxD Lecz może jadnak sie przejdą do zdrowia :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nom.. Teraz są faktycznie automaty...

Ale jak jest przelew bankowy do nexona.. to się mniej płaci.. :D... Bo tak to oni też muszą mieć zysk.. A bank bierze 2,50 za przelew ;]...

Ale nie wiem za ile jest przelew za granicę..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...