Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Call Of Duty Black Ops

4GB Ram

3.1 GHz 4x

NVIDIA GeForce GTS 250

Od wczoraj gdy włączam call of duty BO wyskakuję mi taki błąd win_improper_quit_body nie wiem od czego....

Wczoraj o 18:00 jeszcze spokojnie pykalem w multi... Po skończeniu gry zainstalowałem CS:S... Pograłem trochę i znów zachciało mi się pograć w Black Ops-a zauważyłem prze włączeniem gry ,że zmienił mi się automatycznie język z polskiego na angielski.... zminiłem z powrotem na polski...Włączam grę i win_improper_quit_body :( Dlaczego?

Gra jest orginalna kupiona w sklepie Saturn

Opublikowano

To jest przez zmianę języka. Spróbuj pozmieniać w steamie i w COD na angielski, polski itp...

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano (edytowane)

Wyłącz zaporę windows i anty wirusa... ostatnio miałem to samo z innymi grami... ale błąd był inny ^^... antywirus mógł Ci usunąć jakiś plik w grze...

Jeśli wyłączysz zaporę i a-wirusa to będziesz raczej musiał przeinstalować grę ;/

-----

Mam Black Ops'a ale przy wypakowaniu w 3 parcie wyskakuje mi błąd CRC - The volume is corrupt...

Napisz nowy temat w Problemach ;) Nie zapomnij o wzorze. Turek

Edytowane przez Turek28
Opublikowano

Przeinsaluj gre

Zrób format dysku

Możliwe , że masz jakiś błąd. Wejdź w Mój komputer > Prawym na dysk > Narzędzia > Sprawdzanie Błędów i tam zaznacz co chcesz ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...