Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem zacząć grać w lol'a tak więc ściągam go z oficjalnej strony. Instaluje go i jak go odpalam to nie może sie spathować. Chwile czekam i pisze mi : Unable to connect to the network, please try angin later. Już tak od wczoraj czekam...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

no tak, ale wczoraj też nie mogłem...

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Tak, wczoraj były problemy z serwerownią, a wieczorem gdy niby wszystko było okej serwery nie działały w dalszym ciągu jak trzeba, przez przeciążenia ludzie wchodzili półtora godziny do gry. A więc ciężko powiedzieć ze Twój problem wynika z wczorajszych usterek w serwerowni, sprawdź czy żaden antyvirus bądź inny tego typu program nie blokuje launcher'a. Poza tym sprawdź w opcjach w patcherze co masz poustawiane, standardowo powinieneś mieć zaznaczone Enable PtP transfer, odznaczone rate limit, 25000 max upload size oraz 500000 download size. Problem może wynikać ze słabego internetu, jeśli natomiast masz dobry internet, możesz spróbować zwiększyć liczbę download i upload.

Napisz czy w dalszym ciągu masz ten sam komunikat uniemożliwiający grę.

Opublikowano

Temat do zamknięcia, poszedłem do kolegi z Pendrivem, zgrałem cały folder i śmiga (jedyny minus to, to że on miał po francusku ale takto jest oki)

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Jeśli chcesz zmienić język wejdź w : twoja lokalizacja\League of Legends\game\DATA\CFG, otwórz plik game.cfg notatnikiem i zmień LanguageLocaleRegion z fr_FR na en_GB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...