Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Programy,Hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;d

Ja mam matki problem... bo gdy załączam jakiegoś mh albo inny program do metina np.ConnectHelper to po załączeniu te programy same mi się automatycznie wyłączają ;/ Ściągłem Net Frameworka 3.5 i 4.0 i nadal to samo ;/ Nie wiem dlaczego tak się dzieje... ;/ Jak by ktoś wiedział w czym jest problem i dlaczego tak się dzieje niech odpisze ;p będą + . Z góry thx wielkie ;p jbc mam windows XP

Opublikowano

A używasz najnowszych hacków?

Na jakim globalu to się dzieje, PL?

lub możesz jeszcze wyłączyć av,firewalle, zaporę, włączyć jako admin.

@down

Jeżeli używasz np. mh, 1hp, wait hack to co chwilę będzie wywalać- to jest norma.

Opublikowano

używam tych mh na priva te co sa w spisie.I gram na privie jbc a hs nie blokowałem bo po co jak gram na NeveriaMT2 jeśli to w czymś pomorze to czekam na odpowiedz

Opublikowano

zapore wyłączyłem i automatyczne aktualizacje ale nadal gdy np. uruchamiam injektor do mobberhacka v2.0 to po uruchomieniu on automatycznie się wyłącza ;/

Opublikowano

Formata zrobiłem. i dalej jest to samo ;/ nie wiem może to wina XP ;/ ale nie które już otwiera tylko przy wyborze procesu się wyłącza...