Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Na Multiplayer

Dodoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie Czy dało by rade zrobić skin na minecraft bete zeby inni gracze widzieli mój skin na multiplayer

Chodzi oto czy da się zrobić wlasnego skina ale nie ze tylko ja go widze tylko ze inni tez widzą tego skina

np takiego Stałego skina mają JJayJoker Lub CTSG i inni za Pomoc Leca +

Opublikowano

Nie ma możliwości,aby mieć własnego skina bez zakupu orginalnego minecrafta, więc na prawdę polecam jej zakup ! Kosztuje tylko 40 zł na pewnych, zaufanych portalach :)

Jeśli dostaniesz giftcoda, rejestrujesz się nim i po rejestracji na minecraft.net na swoim profilu wybierasz pobranego skina na kompa, on się wgrywa i pod Twoim nickiem zawsze będzie widniał Twój skin.

:D Pozdrawiam z informatyki :D

@edit. Oczywiście możnesz do mc wgrać sobie skina na singleplayer, ale jeśli wbijesz na multi to każdy będzie wyglądał TAK JAK TY. I inni też NIE będą widzieć Twojego skina.

+

Opublikowano

MineShafter jest kiepski bo każdy go musi mieć ale kto ma ten widzi twój skin.

I ps. jakie to te "zaufane portale" ?

@Edit: widzialem na allegro po 10-45 zł :D to 10 to chyba fake ale 40-pare to juz jakos taniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...