Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czytelników. Moje pytanie, normalnie włącza się gra wszystko jest ok podaje login hasło wbija wszystko jest ok kiedy kolega zaprasza mnie do swojego serwa akceptuje i wybieram postać i kiedy włącza ma się włączyć gra, gra nagle znika i pokazuje taki błąd Co ja mam zrobić ??

To jest ukryta treść, proszę

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

Opublikowano

Msusisz odinstalować lola i jeszcze raz zainstalować.

i powinno dzialac bo ja mialem tak samo

file:///C:/Documents%20and%20Settings/KUBA/Pulpit/placek1224_5_1.png

Opublikowano

ale ja właśnie tak zrobiłem bo za pierwszym razem tak też miałem odinstalowałem i zainstalowałem nawet ściągnołem i to samo ...

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

Opublikowano

spoko postaram sie jeszcze raz odinstalować i zainstalować ;) jak się uda masz + ;d

Dalej nie działa błagam pomóżcie mi @@@!@!@!@!

;)

PS.

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...