Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ładowanie Nx Cash Przelwem Bankowym

kamrad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiec tak. Psoaidam konto w mBank. W ostatnim tygodniu kupilem NX za kwote 20GBP bez zadnych problemow.

Dzis chcialem doladowac NX za kwote 50GBP lezy wystapil problem. Otworzyła mi się strona mooneybookers.com (jak zwykle) wpisalem e-mail, haslo oraz kod weryfikacji do konta na monebookers. Wybralem bank i przeszedlem dalej. Wyskoczyl mi blad

Transaction not allowed

Your outgoing transaction limit is insufficient to complete this transaction.

To learn how to increase your transaction limits, please, visit the View limit section of your Moneybookers account.

zrozumialem z tego ze przekroczono limit na koncie moneybookers.... i pytanie moje brzmi czy wie ktos jak zwiekszyc limit albo kiedy sam sie zwiekszy ? zalezy mi na doladowaniu NX dzis lecz nie wiem jak obejsc ten problem.

Za przydatne odpowiedzi przewidywane + lub - zalezy co kto lubi.

i prosze o nie zamykanie tematu usprawiedliwiajac sie tutorialem jak to zrobic bo nie ma tak odpowiedzi na moje pytanie.

Pozdrawiam Kamrad

@Edit - Chcac zmniejszyc kwote przelewu do 30GBP ( na stronce nexona ) wyskakuje blad

Please try again after the current transation is completed. [120065]

i tez nie rozumiem co mam zrobic gdyz tranzakcja nwet sie nie zaczela.

Opublikowano

Są jakieś ograniczenia co do kwoty za jaką można kupić NX w ciągu miesiąca.

Nie wiem ile dokładnie, nie chcę Cię wprowadzać w błąd.

Spróbuj kupić za mniej, jak nie wejdzie to poczekaj z miesiąc i kupisz znowu.

Ewentualnie kup na inne konto i giftuj.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Są jakieś ograniczenia co do kwoty za jaką można kupić NX w ciągu miesiąca.

Nie wiem ile dokładnie, nie chcę Cię wprowadzać w błąd.

Spróbuj kupić za mniej, jak nie wejdzie to poczekaj z miesiąc i kupisz znowu.

Ewentualnie kup na inne konto i giftuj.

Ograniczenia sa ale dzienne (chyba miesiecznych nie ma, a nawet jesli to napewno nie jest to 20GBP - 100zl o_0

Probojac kupic za mniej dzieje sie cos inneczo ( czyt. Edit ) a czekanie nie bardzo mi sie usmiecha gdyz pisze ze limit zostanie wyzerowany za 90dni

Kupujac przelewem dostajesz NX credit z ktorych nie mozna giftowac

Opublikowano

To napisz do Nexona, żeby usnęli Twoje poprzednie zamówienie.

Miałem to samo z SMS'em ... usunęli i po 2 dniach normalnie kupiłem.

Hmm ... nie można giftować za NX Credit ?

Pierwsze słyszę (może temu że przeważnie PrePaid ładuję) - dzięki za informację, przyda się na przyszłość.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak ja chciałem odwloac zamówienie, to nie odwołali ;).

Maksymalnie możesz na jedno konto (miesięcznie) kupic nx za kwote 150 euro. Jak musisz kupic już, to rób nowe konta i giftuj z nich na główne acc.

Opublikowano

Sa ograniczenia na miecha/y nie pamietam ile , lecz sa.

Ogranicz wydawanie kasy na to i tyle :D

Opublikowano

nie mozliwe jest giftowanie za nx credit !

i mma kolejny pytanie troszke odbiegajace od tematu wiec z gory przepraszam. Jesli mieszkam aktualnie w rosji i chcialbym zakupic nx za pomoca dopay z karty polskiej Simplus (zaznaczajac kraj Polska na strnce nexona) zaplace normalnie za polaczenie czy doliczy mi roaming ? bo jesli doliczy mi roaming zaplace 260zl za 16k nx wiec lipa troche... licze na szybkie odpowiedzi

przepraszam za bledy ale nie spie juz ponad 18h :P

Opublikowano

Szczerze to nie mam pojęcia jak jest z takimi rozmowami. Nigdy nie spotkałem się z takim czymś.

Teoretycznie powinno doliczyć Roaming bo dzwonisz z za granicy, ale z 2 strony dzwonisz na specjalny numer ...

Wiem że ludzie kombinowali doładowywać polskie karty np. w Niemczech i za 50zł dostawali 50€ (nie wiem czy to prawda czy tylko plotka!).

Opublikowano

Odswiezam.

Przypominam iz limit jest na stronie moneybookers.com a nie na strone nexona..

A co ta za różnica ?

Limit to limit .

Blokuje to blokuje .

Nie wyślesz kasy jeżeli nie minie i już

9368_gold.png

Opublikowano

OK znalzłem sposob na kupienie NX.

Temat do zamkniecia i dziekuje za odpowiedzi :P

Widzisz? :D

Jednak coś uknułeś ; ]

Dobra rozwiązane zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...