Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział [Wolfteam]

...  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZy chcesz ?eby taki dzia? powsta? ?

• Tak
      7
    • Nie
      3
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis

WolfTeam to typowa strzelanka FPS, tradycyjnie skierowana tylko i wyłącznie na zabawę sieciową. Do dyspozycji mamy kilka serwerów, w tym dwa dla początkujących i od nich należy zacząć. Od podstaw budujemy swoje doświadczenie, uzyskiwane zależnie od ilości pokonanych przeciwników. Im dalej, tym dodatkowo zyskujemy wirtualne pieniążki, dzięki którym można zakupić sobie wymarzoną broń, ochronę, i wszelkiego rodzaju "dopalacze". Co ciekawe, po jakimś czasie zyskujemy pewną cechę, umożliwiającą zamianę naszej postaci w wilkołaka. Z racji braku broni, jesteśmy obdarzeni ogromną siłą, a tym samym wystarczy kilka ciosów w celu eliminacji wroga. Dodatkowo jako zwierzę szybciej się poruszamy, także trafienie w nas jest wyjątkowo trudne.serwerów, w tym dwa dla początkujących i od nich należy zacząć. Od podstaw budujemy swoje doświadczenie, uzyskiwane zależnie od ilości pokonanych przeciwników. Im dalej, tym dodatkowo zyskujemy wirtualne pieniążki, dzięki którym można zakupić sobie wymarzoną broń, ochronę, i wszelkiego rodzaju "dopalacze". Co ciekawe, po jakimś czasie zyskujemy pewną cechę, umożliwiającą zamianę naszej postaci w wilkołaka. Z racji braku broni, jesteśmy obdarzeni ogromną siłą, a tym samym wystarczy kilka ciosów w celu eliminacji wroga. Dodatkowo jako zwierzę szybciej się poruszamy, także trafienie w nas jest wyjątkowo trudne.

Informacje ogólne

DirectX: 9.0c

Procesor: 1,4 GHz

Pamięć RAM: 512 MB

Karta Graficzna: 64 MB

Dysk Twardy: 2 GB

Inne: Mysz, Klawiatura, Głośniki

Misja

Zarżnięcie jak największej liczby graczy

W grze jest niesamowicie dużo broni i stosunkowo dużo mapek

Oto lista :

Mapy

Bronie

Co do cheatów to nie jestem na 100% pewien ale wydaje mi się że jakieś są

Oto ss z gry :

Wolfteam_rifle_original.jpg

3.jpg

Video z gry :

@First Edit :

Zmieniłem wszystko w topicu.. Pozostały tylko screeny

tCGj4L.png

Opublikowano

Ty się wgl nie rozpisałeś <_< . Opisz grę i napisz czy są jakieś cheaty do niej, jak będą to jestem na tak.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Opis

WolfTeam to typowa strzelanka FPS, tradycyjnie skierowana tylko i wyłącznie na zabawę sieciową. Do dyspozycji mamy kilka serwerów, w tym dwa dla początkujących i od nich należy zacząć. Od podstaw budujemy swoje doświadczenie, uzyskiwane zależnie od ilości pokonanych przeciwników. Im dalej, tym dodatkowo zyskujemy wirtualne pieniążki, dzięki którym można zakupić sobie wymarzoną broń, ochronę, i wszelkiego rodzaju "dopalacze". Co ciekawe, po jakimś czasie zyskujemy pewną cechę, umożliwiającą zamianę naszej postaci w wilkołaka. Z racji braku broni, jesteśmy obdarzeni ogromną siłą, a tym samym wystarczy kilka ciosów w celu eliminacji wroga. Dodatkowo jako zwierzę szybciej się poruszamy, także trafienie w nas jest wyjątkowo trudne.

Informacje ogólne

DirectX: 9.0c

Procesor: 1,4 GHz

Pamięć RAM: 512 MB

Karta Graficzna: 64 MB

Dysk Twardy 2 GB

Inne: Mysz, Klawiatura, Głośniki

Misja

Zarżnięcie jak największej liczby graczy :)

W grze jest niesamowicie dużo broni i stosunkowo dużo mapek

Oto lista :

Mapy

Bronie

Co do cheatów to nie jestem na 100% pewien ale wydaje mi się że jakieś są :P

tCGj4L.png

Opublikowano

Super, nei ma cheatów - DZIEKUJEMY.

Są, na softnyx cheaterów jest od chu... albo i więcej, na aeri też są cheaterzy, ale po ok 15 minutach łapią bana na IP ;)

Ogółem fajna gierka, bardzo wciąga

" Co ciekawe, po jakimś czasie zyskujemy pewną cechę, umożliwiającą zamianę naszej postaci w wilkołaka."

Po jakimś czasie ? :) Gry np. robisz swojego rooma, to masz opcje np. human vs. human, albo human/wolf vs. human/wolf (czy jakoś tak) i bodajże jak wciskasz F3 to się zmieniasz w wolfa.

" Z racji braku broni, jesteśmy obdarzeni ogromną siłą, a tym samym wystarczy kilka ciosów w celu eliminacji wroga. Dodatkowo jako zwierzę szybciej się poruszamy, także trafienie w nas jest wyjątkowo trudne"

Szybciej się poruszamy, wyżej skaczemy ale trafienie w wolfa jest dużo łatwiejsze, dlatego wolf ma więcej hp ;)

Są różne odmiany wolfa, niektóre mają bodajże 700hp (nie wiem dokładnie, zawsze grałem humanem, ale nie raz wpadł nam taki ice wolf na baze, to musiałem trzy magazynki i granata w niego walnąć żeby padł).

Jeżeli dział ma być z WT na softnyx, to tak bo tam są sami cheaterzy i hacków jest sporo, jeżeli na aeri, to nawet mogą robić po 15 hacków dziennie i tak dostaną bana po kilkunastu minutach, więc na nie ;)

Btw. zareklamowałeś forum o tematyce wt/cs ;)

Pozdrawiam, Adam.

52287137559562145640.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...