Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hdmi

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz takie 3 kolorowe kabelki czerwony , żółty , biały to weź je do TV podłącz ,a końcówkę tego kabla podłącz do X360. Jeśli tych kabli nie masz to JEDŹ KUPIĆ TV!

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Ale do mojego tv wchodzą 2 kabelki zolty i czerwony a bialy nie wchodzi.mozesz mi powiedziec od czego jest ten bialy?bo mam wejscia audio i wideo i na sluchawki i w audio jest czerwony w video zolty.

Opublikowano

Dlaczego biały nie wchodzi? Przecież każdy TV ma takie 3 wejscia a ile ty masz ? Spróbuj czy działa na 2 kablach ale wątpie.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Co to za tv ? Bo dla starego CRT nie warto kupować Xbxoxa.

Opublikowano

Podepnij tylko 2 kabelki i będzie działać. Nie masz 3 wejścia bo masz dźwięk mono (1 głośnik), a te kabelki odpowiadają: 1 za obraz 2 za dźwięk.

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

ok moj telewizor jest stary troszke większy od monitora :D ale mam inne tv ale tam nie mam gdzie podpiac tych kabelkow.czyli oplacza sie kupiuc xbaoxa?

Opublikowano

To jak nie masz kabelków to podłączasz taką przejściówkę pod eurozłącze i do tego te kolorowe kabelki :)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Ale w moim starym telewizorze ma jak podlaczyc te kabelki :D czyli na pewno xbox bdz dzialal na nim bo chce go kupic w niedziele

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba było najpierw popatrzeć czy się ma takie wejście no nie wiem może być problem. Chyba trzeba kupić TV. Raczej nue bd dzialal ale nic nie chce mowić.

IRcBXuaz10l20.gif