Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fb W Skałach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak odpalam fb przez kamera, daje F6 i daje tam teleport ( góra, dół, prawo, lewo), teleportuje się w skałę, daje roślinke (tą w fb M2fish która podobno daje możliwość łowienia w ziemi) to pisze mi "nie można tu łowić" ?? Co robie źle? specjalnie odpalam fb z kamerem bo wszyscy pisali że najlepiej fb w skałach odpalać a mi tu w skale odpalić nie idzie. Normalnie w ziemi dzięki tej roślince umie łowić ale w skale już nie. Powiedzcie co zrobić. Kto pomoże niech łapie plusa ode mnie.

Opublikowano

Aktualnie nie ma fb takiego żeby łowił w skałach działa i jest tylko chiński farmbot bo sprawdzałem u kolegi który łowi nawet w grocie wygnańców

Opublikowano

w grocie to nie jest w skałach to jest tak jak byś łowił na lądzie lub na trawie a mu chodzi o skały :P wiem tez chciałem sobie połowić na skałach ale sie nie da kiedys mieli od UG takiego fb ale juz nie działa

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, kiedyś na bocie od Unfair Gamers miałeś taką opcje, szkoda tylko, że on już nie działa. Na chwile obecną nie masz żadnego działającego bota, który łowił by Ci w praktycznie każdym miejscu. Pozostaje Ci znaleźć dobre miejsce do łowienia na bocie : D

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D