Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny Ekran

zajete1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem , który wygląda tak gram jakieś 30-60 minut i wyskakuje mi czarny ekran nie wiem czemu , potem wyskakuje program przestał działać i pulpit;/

mam win 7 32 bit nie działo się tak dotychczas tylko na serwerze MPC usuwałem minecrafta i "instalowałem" od początku lecz dzieje się to samo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Często się tak zdarza nie wiadomo dlaczego..

Nawet jak nie masz modów...

... ale spróbuj usunąć META-INF z minecraft.jar (znajduje się w folderze bin) który otwierasz win rarem

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

ja też tak mam

dzisiaj na serwerze z 7 razy

mam usunięte META-INF i kilka modów (minimape i kilka innych modów bo nie pamiętam nazwy)

może to przez texturpack?? ja mam HD w 258x

ale jak mam tą mgłę na 2 poziomie to nie czarnego ekranu

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

To jest związane z samym Minecraft'em.

Czy z modami, czy bez mam to samo.

I tak się zastanawiam - na pirackiej wersji takie coś się nie zdarzało, natomiast na oryginale... :> Co godzinę gry...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

to zdaze sie i na piratach i na oryginale jest spowodowane nowo java a da sie tylko zabobiec zmniejszajac obszar renderowania

Opublikowano

Możliwe że to pomoże. Options>>Video Settings>>i tu zmieniasz : Graphics (Fancy) , Limit Framerate (OFF) , View Bobbing (ON) , Render Distance (Far) , 3D Anaglyph (OFF) , Smooth Lighting (ON).

Kolega mówił mi że to działa, ale tak na serio to nie wiem. Zawsze warto sprawdzić. ;p

Opublikowano

@up

Tak jak mówiłem kolega mi powiedział kiedyś że jak bede mieć czarny obraz to żebym ustawił. Ale i tak nie miałem. Napisałem że "być może" to pomoże.

• Dodaj nową pozycję...