Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Let'S Player/Zagrajmer

Tyrael11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do oglądania i subskrybowania moich filmów na YouTube. Oficjalny start kanału (pierwszy filmik) już jutro w okolicach godzin południowych. Będę nagrywał filmiki z gier z własną narracją. Na początek idzie Minecraft i Call of Juarez. Mam nadzieję, że kanał przypadnie wam do gustu. Więcej informacji na moim kanale:

http://www.youtube.com/user/LeeMar94

Nie zapomnij już dziś zasubskrybować, aby nie przegapić pierwszych filmików. Pozdrawiam!

Opublikowano

Już widzę jeden błąd, grasz na texture packu co dużo ludzi odstrasza. Między innymi mnie :)

@Down początki są najlepsze

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Głos masz dobry , nie powiem.Lecz graj na orginalnych texturach. :)

Jak już mi ktoś pisał w temacie o moim Let's play'u "Nawet fajne , ale jest tyle let's play'i , że ciężko o widzów" :P

A tak ode mnie to moim zdaniem początki są nudne. :D

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Właśnie wrzucam kolejny odcinek więc jak się znajdzie już na YouTube to dam filmik. Jeżeli chodzi o ten textru pack, to dzisiejszy jeszcze będzie Textur HD a kolejne na domyślnym, więc zaglądajcie na kanał i oglądajcie. O widzów, może i ciężko ale planuje robić let's playe z innych gier, dziś wyszedł właśnie Mortyr :) Dzięki za opinie i zapraszam do oglądania (około 15 będzie już nowy odcinek)

Opublikowano

No fajnie fajnie, widze nie jestes tego typu niby "pierdolniety" ze nie robisz zadnej orgii przy tym mikro i dobrze, lubie takich normalnych i poukladanych a nie ze przez caly film walą zenujace zarty i orgie przed monitorem.

Co do tych textur sie zgodze w 100% jak to ma pokazywac jak sie gra w ta gre to i lepiej zeby bylo ukazane to w oryginalnej postaci

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Dla mnie textury mogą zostać.

Bardzo miły uchu masz głos.NIE JESTEM PEDAŁEM.

Miło się słucha ogląda itp.

Nagrywaj dalej już dałem suba :)

Pozdro.

Opublikowano

Ja również daje ci suba myślę że ta seria się fajnie rozkręci oczekuje na kolejne filmiki z serii o minecraft i też bym prosił abyś zmienił textur packa :)) Najlepiej na zwykłego :)

Opublikowano

mi zdjęli bez żadnego powodu poprostu dostałem wiadomość że mogę wrzucać filmy dłuższe niż 15 min :P

Opublikowano

ja mam konto od 2008 r. i moge robic dluzsze filmy :D

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mam do Ciebie pytanie , widzę, że nie robisz filmików w HD , a więc jakiego programu używasz ? Pytam bo też robię filmiki z minecraftem i nie mam czasu na powolne renderowanie się filmu a potem czekanie 6 godzin na wysłanie. ;)

Edit: Miło by było gdybyś znalazł czas , wszedł na temat z moimi filmikami i napisał mi tutaj lub na PW czy jakość jest w porządku , czy mój głos się nadaje itp.

Z góry dziękuje.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nie robię w HD ponieważ jeszcze tak naprawdę nie umiem, choć uważam że obecna jakość jest dobra :P Filmy nagrywam frapsem a obrabiam jest Windows Movie Makerem. Najprostsze programy, a myślę że nie jest tak źle ;D Po trzech dniach 21 subskrybentów. Oczywiście wieczorem pooglądam Twe filmiki, choć uważam że nie mnie to oceniac :D Pozdrawiam

Opublikowano

Fajny let's play nagrywaj więcej takich filmików.

10 Postów V

20 Postów V

50 Postów X

100 Postów X

150 Postów X

200 Postów X

250 Postów X

Daj ----

Opublikowano

Sam nagrywam Movie Markerem , uważam , że jest wystarczający i potrafi 3gb zamienić w 50 mb , jeśli chcesz mógłbym Ci dać link do filmiku gdzie jest wszystko ładnie wytłumaczone jak w Movie Markerze robić HD.

Pozdrawiam , Matt.

Edit: Ogółem sam nie zamierzam robić w HD , mało kto ogląda w HD , poza tym długo się renderuje i czas wrzucania liczony jest w godzinach.Od dzisiaj jestem Twoim kolejnym widzem. :)

Edit2" Ja sam Siebie nie umiem ocenić i nawet uważam , że to Tobie jak i wszystkim to oceniać ;)

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...