Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf P4F Problem Loading.....

kamilo1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie znalazłem podobnego postu na ten temat może ktoś z tą mi pomoże mój problem jest taki że gdy odpalę grę ze strony no i odpala sie gra ale ciągle się wczytuje "Loading..." i tak ciągle mam Croma Win7 64bit wymagania odpowiednie Proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.Wyczyść Ciasteczka i zmień na chrome.

2.Jeśli to nie zadziała to zaktualizuj do DirectX 11 , net framework 3.5 i Jave.

3.Jeśli to nie zadziała to sformatuj PC i zrób wszystko od nowa

Moim kumplom działało (1 wystarczył 1 punkt a 2 musiał sformatować kompa)

Jeśli to nie zadziała to znaczy że gra nie obsługuje twojego sprzętu i musisz poczekać na Path a z tego co wiem to takowy wyjdzie dopiero za miesiąc bo jak na razie odbugowują grę.

synaVblue_hswxprw.png

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

A.Einstein

Zbieram kapsle po tymbarkach

tymbark_hqnneep.png

Opublikowano

Tak.

EA stosuje DirectX 11 pod wszystkie produkcje od dawna. Nawet te skromne i nisko budżetowcze.

Jak nie wiesz kolego to nie pisz...

synaVblue_hswxprw.png

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

A.Einstein

Zbieram kapsle po tymbarkach

tymbark_hqnneep.png

Opublikowano

rozwiązanie jest tylko jeden i bardzo, bardzo bardzo proste! u tylko przenieść''hosts.dat''z folderu: windows/system32/drivers/etc

uruchomić grę i po uruchomieniu gry umieścić hosts.dat pliku z powrotem do folderu

Do Zamknięcia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

rozwiązanie jest tylko jeden i bardzo, bardzo bardzo proste! u tylko przenieść''hosts.dat''z folderu: windows/system32/drivers/etcuruchomić grę i po uruchomieniu gry umieścić hosts.dat pliku z powrotem do folderu

Do Zamknięcia

/// Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...