Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposób Na Wągry...

_PsychoPl_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiagre możesz kupić w każdej aptece więc co masz za problem?

Dobra, teraz na serio, czyść to Acnosanem :)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

ja pier... idziesz z domu i jedziesz do kina itd pozdro

a to sory za spam :D mozna usunac

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja polecam wejsc na allegro tam moze znajdziesz jakas ciekawą twarz to swoja sprzedaj moze ktos chce byc brzydki i kup jakas nowa.

A tak na powaznie = Poprostu poczekaj : )

Opublikowano

Wyciskanie roznosi je po całej twarzy - primo.

Clerasil czy jakoś tak. Rano przemywać sobie twarz i oczyszczać zatkane pory. Myć często buźkę w mydełku najlepiej specjalnym do peelingu. Tyle

MakYs - niby masz racje ale różnie to bywa. Często potrzebne są nawet antybiotyki, dlatego zwykłe czekanie nie zawsze pomaga. Jeżeli nie masz tego dużo na twarzy to polecam poszperać w internecie, zakupić coś do czyszczenia i peelingu.

f.png

Opublikowano

Najpierw myj mydłem (jak najczęściej), potem spirytusem oblej i będzie git.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano
Najpierw myj mydłem (jak najczęściej), potem spirytusem oblej i będzie git.

Zwykłe mydło zatyka pory i będzie wydzielał więcej tego "czegoś", spirytus jeszcze mu twarz podrażni i będzie miał gorzej niż ma teraz. Nie znasz się to się nie wypowiadaj.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

hahaahha ale jesteś brzydki muhauhauhauahua

Wykurwiaj pizdo... odezwał się dzieciak "easy metainek" kurwa jak można grać w metina albo być z tym czymś powiązanym w jakikolwiek sposób. A tak poza tym nie zadałem pytania czy ładnie wyglądam wiec spieprzaj

tCGj4L.png

Opublikowano

Mycie sie...

Na wagry niema jakiegos super sposobu kup balsam under 20 i smaruj wieczorem i rano to oczyszcza skore czy cos ^^

pytasz mnie o wagry

a ja ciebie o owsiki...

Kosmetyki w tym jest sila

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zwykłe mydło zatyka pory i będzie wydzielał więcej tego "czegoś", spirytus jeszcze mu twarz podrażni i będzie miał gorzej niż ma teraz. Nie znasz się to się nie wypowiadaj.

Dupa tam , mi działa.

Robią specjalne takie yyy noo... buteleczki ze spirytusem na twarz (nie wiem jak to nazwać, wyszło mi z głowy).

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Polecam żel wysuszający wągry i pryszcze, sam używam takiego

c_big866064.jpg

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Spróbuj myć twarz co godzinę, oraz posmarować twarz pastą do zębów.. rano i wieczorem.

Musiałbyś tak z tydzień aby było widać poprawę.

Jest jeszcze mleko.. ale ono śmierdzi, więc nie polecam.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Kup podpaski Always i przyklej sobie na twarz :)

a tak poważnie to tonikiem , w aptece jakiejś kup smaruj wieczorem i rano , i OK

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Też miałem problem z wągrami lecz się tym nie przejmowałem, dziewczynę to wkurzało więc mi to wycisnęła jak narazie już ich nie widać ;)

Ale polecam stosować kremy i inne środki kosmetyczne

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Te wszelkiej maści maści to tak raczej średnio polecam. Każdy antybiotyk upośledza :)

Miałem podobny problem, ale przemywałem sobie pysk rano Clerasilem, używałem tego śmiesznego mydła i jakoś po wyjściu z gimnazjum problem się rozwiązał.

Zalicz jakąś laskę - to też pomaga :)

PS. HardMyStyle - wyjaśnij mi jak pasta do zębów, albo mleko oczyści Twoje pory ? :D

f.png

Opublikowano

Najlepszym i najłatwiejszym sposobem na wągry będzie po prostu częste dbanie o higienę i przemywanie interesujących Cię okolic.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Te wszelkiej maści maści to tak raczej średnio polecam. Każdy antybiotyk upośledza :)

Miałem podobny problem, ale przemywałem sobie pysk rano Clerasilem, używałem tego śmiesznego mydła i jakoś po wyjściu z gimnazjum problem się rozwiązał.

Zalicz jakąś laskę - to też pomaga :)

PS. HardMyStyle - wyjaśnij mi jak pasta do zębów, albo mleko oczyści Twoje pory ? :D

Sorki, że tak późno :D

Ale miałem przerwę.

No dobra. U mnie działa tak. Pasta wysusza przyszcze, więc nakładam punktowo.

Pasta (zależy jaka) tak mocno wysuszy, że same spadną... hahaha

Ten sposób z mlekiem, trochę śmierdzi, ale daję to na całą twarz, DODATKOWO mleko ujędrnia mi skórę.

Takie coś (tak samo jak z pastą) wystarczy 30 min, rano i wieczorem, ważne aby myć co godzinę twarz, wtedy oczyścimy ją z toksyn.

Trzeba być wytrwałym, mi pomogło.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...