Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mój Serwer/Chiński Plik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam nie ciekawy problem... eh żeby nie zanudzać pokaże wam screna :

http://img851.imageshack.us/f/beztytuunt.jpg/

i ten bład występuje chyba na każdym chińskim launcherze jaki pobierałem...

ten chinski launcher wrzuciłem do serw zzyt2 nie wiem już co robić ;/

a tutaj jak próbowałem spolszczyć na różnych wersjach connect changer, ale zawsze to samo ...

http://img17.imageshack.us/f/beztytuu1kh.jpg/

bardzo prosze o pomoc będę Bardzo wdzięczny

rubyq.png

Opublikowano

@up robiłem tak człowieku z 40 razy... nie wiem co jest... miałem serw z 3 razy... mam navicat full wersie nowy virtual pc jak i nową maszyne wiec nie rozumiem ;/ robiłem serw według zaleceń mpcforum i tych poradników dodam że mam metin z 2008 roku oraz zzyt2 + pliki serwerowe i pliki z tym launcherem z 5 chyba paczek ale żadna nie działa ... serw na hamaczi ;|

rubyq.png

Opublikowano

A zapora ? firewalle ?

Wszystkie porty włączone ?

Zapora wyłaczona...nawet wyłaczyłem AVG bo mi bloczył...a porty jeżeli ci chodzi w port map to jak robiłem serw wczoraj w nocy i chciałem go odpalić (przy właczonych portach) to i tak ten sam bład... więc czy serw właczony czy nie to launcher powinien się odpalić ...

rubyq.png

Opublikowano

Po jakiego odpalasz to na chinskim cliencie?! Wystarczy metek 2008 + spol i będzie działać..

czy ty umiesz czytać? ... mam metka 2008 ale jak chce zrobić spolszczenie to wyskakuje mi bład który jest pokazany na 2 screnie...a nie moge wrzucić normalnego spolszczenia do metin 2008 bo tak będzie ustawione ip innego serwa...a ja chce zrobić serw dla 10 osób + 5 GM'ów.... jeżeli masz rozwiązanie na ten problem to prosze podaj rozwiązanie

rubyq.png

Opublikowano

czy ty umiesz czytać? ... mam metka 2008 ale jak chce zrobić spolszczenie to wyskakuje mi bład który jest pokazany na 2 screnie...a nie moge wrzucić normalnego spolszczenia do metin 2008 bo tak będzie ustawione ip innego serwa...a ja chce zrobić serw dla 10 osób + 5 GM'ów.... jeżeli masz rozwiązanie na ten problem to prosze podaj rozwiązanie

1. Daj ip serwa zrobię ci spol..

2. Jakie ip innego serwa?? o.O Jedyne co to będzie 3-4 Pierwsze serwy z PL które i tak nie będą działały bo all będzie spol...

3. Ta dajesz każdemu spol i z głowy to nic trudnego co nie? -,-

Opublikowano

Otwierasz ConectChanger, dajesz file > open i bierzesz jakies spolszczenie wpiszujesz swoje IP i klikasz save i masz swoje spolszczenie które wrzucasz do folderu 2008

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

1. Daj ip serwa zrobię ci spol..

2. Jakie ip innego serwa?? o.O Jedyne co to będzie 3-4 Pierwsze serwy z PL które i tak nie będą działały bo all będzie spol...

3. Ta dajesz każdemu spol i z głowy to nic trudnego co nie? -,-

nie rozumiesz mnie... odpalając spol pobrane z byle kąd jest ustawione ip jakiegoś tam serwa więc z moim mnie nie połączy...

a już złożyłem tam podanie w tych prośbach o spol jak coś

rubyq.png

Opublikowano

Drakoon34 użyj brain.exe ja ci nie każe pobrać spol z byle skąd.. ja ci mówiłem żebyś sobie sam zrobił lub jak wolisz podał ip serwa to ci zrobił bym.. jedno wielkie OMG..

Opublikowano

Drakoon34 użyj brain.exe ja ci nie każe pobrać spol z byle skąd.. ja ci mówiłem żebyś sobie sam zrobił lub jak wolisz podał ip serwa to ci zrobił bym.. jedno wielkie OMG..

dobra więc prosze cię zrób mi spolszczenie ... tutaj masz parametry jeżeli zadziała to temat do zamknięcia

Ip Serwera: 5.111.251.198

Nazwa Serwera: DrakBladeMT

gdzie wrzucić: może być megaupload lub co innego (bez znaczenia)

rubyq.png

Opublikowano

Tylko ,że na spolszczeniu nie ma np. 6/7 bonu i zmiany .A co do tego błędu może złego chinola ściągnąłeś i tam jakiegoś pliku nie ma czy coś ,chyba że odpalałeś już dawaniej na tym clincie i działał ?

Zbieram + !!!!

Opublikowano

Tylko ,że na spolszczeniu nie ma np. 6/7 bonu i zmiany .A co do tego błędu może złego chinola ściągnąłeś i tam jakiegoś pliku nie ma czy coś ,chyba że odpalałeś już dawaniej na tym clincie i działał ?

Jak nie ma 6/7 i zmiany ? heh u mnie normalnie jest na spolszczeniu.

nfsw_ILAYSI.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...