Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Stronka Z Statystykami Warrock.

irzoss8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę wam pokazać stronkę, na której można zobaczyć swoje i nie tylko staty z dnia grania. Można zobaczyć ile killi sie wbiło i ile razy się zginęło, zobaczyć swoje ratio z danego dnia i wiele innych...

To jest ukryta treść, proszę

wrstatsmpc.jpg

Kolor czerwony: Tu mamy informacje na temat graczy ich rate i kto był nalepszy danego dnia. W tym rozdziale można też zobaczyć kto dostał ostatnio bana, kto został odbanowany, jaki wbił lvl.

Kolor niebieski: Tu mamy informacje na temat clanów np. clan który był najlepszy danego dnia i ranking clanowy, a także clan w którym są najlepsze lvl w warrocku.

Kolor żółty: Tu wpisujemy swoj nick lub innego gracza aby zobaczyć jaki ma lvl i jakie ma statystyki lub wpisujemy TAG clanu i można znaleźć dany clan.

Myśle że pomogłem niektórym, bo pewnie ktoś już to znał.

PS. To jest związane z warrockiem i to NIE są zadne reklamy bo nawet nie ma co tu reklamować.

licze na + plusy

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Ja pamiętam, że to było jeszcze za moich czasów bycia modem. No ale odświeżenie tematu chyba się przyda. Dość dużo nowych osób o tym nie wiedzieła napewno.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Na pewno się przyda bo ja o niej pojęcia nie miałem. Musiałem jakoś przeoczyć.

BTW:

Najwyższy lev jak boci : D Awans z 89 do 90 w 4 dni. Cud, że dlev nie dostał.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...