Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Za Cenę Netbooka?!

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj rodzice byli w Biedronce i przywieźli takie gazetki, jedna oferta mnie zaciekawiła. Od 14.04 będzie można tam kupić laptopa firmy emachines, model EMG630-322G32MIKK, jego specyfikacja to:

CPU: AMD Athlon 64 II Dual-core M320

RAM: 2GB DDR2 667MHz

GPU: ATI Radeon HD 4200

HDD: 320GB

Matryca: 17.3" HD+, rozdzielczość 1600x900, TFT LCD

Do tego: czytnik kart SD, 8x DVD-Super Multi double-layer, 24x CD-ROM, 24x CD-R, kamera, karta sieciowa bezprzewodowa(802.11b/g), bateria 6-komorowa li-on, czas pracy 2.5h, 2xUSB 2.0, VGA, słuchawki/głośniki, mikrofon, RJ45

Laptop kosztuje 1299zł.

Co o tym myślicie? Ja poszukam w Internecie jakiś opinii i zobaczę co mówią na jego temat/ile kosztuje normalnie. Jeżeli dobry sprzęt, to myślę że warto się zainteresować, a cena jest bardzo dobra.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czytam sobie teraz opinie, są całkiem pochlebne - to samo co Acer, tylko podobno obudowa gorsza, laptopa i tak używał bym do przeglądania Internetu, oglądania filmów, wiadomo że do gier się nie nadaje, od tego jest PC. Muszę namówić rodziców na takie coś, według mnie warto - cena netbooka, bardzo przystępna, jak ulegnie awarii to idę do sklepu i oddają kasę bez żadnych problemów, do tego oryginalny W7.

Trzeba się zastanowić.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Laptop jest dobry - polecam.

Mimo różnych opini że w biedronce są shity, a nie laptopy to bierz, przecież to jest to samo chodźby było w media market.

Jak masz pieniądze, to kupuj i tyle. :)

Opublikowano

Ja bym brał, taki ok 1500 kosztuje wiec 200 stówki masz w kieszeni.

A co do tych co pierdzielą że biedro to gówno niech mówią o sobie - tam lepsze rzeczy i tańsze są niż w marketach ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

woah! Moja starsza pracuje w biedronce, to odłoży na zaplecze i też wezmę, chyba.

Btw. w biedronce są dobre rzeczy, wiem, bo kilka itemów z niej mam. Kiedyś to był szit, ale teraz są lepsze produkty, w dodatku codziennie niskie ceny.

Opublikowano

To ty chyba nie piłeś biedronkowego calsberga i zwykłego.

Biedronkowski zwykłe siuśki.

To samo co cola oryginalna, jest inny smak, choć musze przyznać, że niktóre rzeczy są dobre.

A laptop jak laptop furory nie ma.

Me gusta.

Opublikowano

woah! Moja starsza pracuje w biedronce, to odłoży na zaplecze i też wezmę, chyba.

Btw. w biedronce są dobre rzeczy, wiem, bo kilka itemów z niej mam. Kiedyś to był szit, ale teraz są lepsze produkty, w dodatku codziennie niskie ceny.

Za duzo grasz w gry.

matjes4.png

Opublikowano

Za duzo grasz w gry.

Zapomniałem, że dla was, słowo item oznacza już tylko riba, lmfao.

Popatrz na swój avatar i sygnature, a potem jebnij się kolanem w czoło. :e

Btw. jeśli ktoś ma siódemkę na podobnym sprzęcie, to byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Pomocnik
Opublikowano

7HP na tym laptopie będzie ci strasznie mulić na twoim miejscu bym ściągną z neta w7 starter.

A co do kupna to się nie opłaca na necie można wypatrzeć laptopy za bardzo bardzo dużo niższą cene i do tego lepsze.

No pomijając to jak oni w tych hipermarketach "zajmują" się tym całym sprzętem... szkoda pisać.

Opublikowano

Również posiadam eMachines - lecz lekko lepszy sprzęt, za 1700zł kupiłem - polecam.

Windows XP Modified By Keczup Public - [||] [23%]

Windows XP Modified By Keczup Private / Vip - [|||||||||] [89%]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widziałem ostatnio w Biedronce to cudo za 999zł.Polecam ci mój qmpl ma go.Opłaca się i fajny

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Ale ten za 999zł to netbook, co innego niż ten laptop co był wcześniej. Po za tym, widzisz kiedy stworzyłem ten temat? Po co odkopujesz?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...