Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jejku, Candylongju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Witam, dzisiaj rano normalnie pykałem na CandyLongju(<3), na modzie od kamera. Mama woła na obiad - wyłączyłem kompa, ok. 14 włączam znowu i co? Jajco! Próbuję włączyć kamer moda i nic, proces się inicjuje, ale okienka, ani czegokolwiek nie widać. Próbowałem odpalać z różnych dysków, bez firewalli, reinstalowałem metina, moda, pobierałem nowe instalki!. Po prostu nie wiem co się dzieje. Mam Wind. XP SP 3 . Przypominam, że mod jeszcze dzisiaj działał, ale teraz nie chce ruszyć skurczybyk... Wygląda to tak - klikam ikonkę (próbowałem i Metin2mod i metin2m). Klikam, klikam i pokazuje się symbolik ładowania, proces się inicjuje, ale poza tym nie widać żadnego "kopa" ze strony moda... HELP

Postanowiłem podjąć znaczne kroki - pobrałem moda 2010SF od kamera (tego z dzisiaj) --> zainstalowałem --> nie było na tym modzie Candy, więc zgrałem je dzięki temu oto tutkowi (też od kamera)

To jest ukryta treść, proszę

--> pozgrywałem ip i zrobiłem serverinfo.py dzięki programikowi od kamera -

To jest ukryta treść, proszę

--> odpalam nowe serverinfo.py , włączam Candy i ...

ejjn.jpg

Co może być tego przyczyną? Porty i Ip sprawdzałem po 5 razy, nie wiem co może być jeszcze winne... POMÓŻCIE!!!

miłosz