Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Stroną Rejestracyjną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem swoją stronę rejestracyjną do wowa ale gdy wchodzę na nią wyświetla mi się do góry Error: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Host '5.106.78.16' is not allowed to connect to this MySQL server. nie wiem o co chodzi. Proszę o jak najszybszą pomoc

Opublikowano

Mam wpisane ip z hamachi bo serw jest postawion na hamachi. Więc co ja mam wpisać? czy na hamachi się nie da postawić strony?

Opublikowano

teraz inny problem zrobiłem inną strone klikam utwórz konto i wyświetla się

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /virtual/d/r/dragon-wow.ugu.pl/insert.php on line 8

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /virtual/d/r/dragon-wow.ugu.pl/insert.php on line 9

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /virtual/d/r/dragon-wow.ugu.pl/insert.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /virtual/d/r/dragon-wow.ugu.pl/insert.php on line 11

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)