Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jak ZacząłEś Przygodę Z Crysisem?

Hibiskupowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crysis 1 .. Widziałem na reklamie w Tv , potem kumpel kupił , pożyczył mi i tak się zaczęło :P

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

1,5 roku temu miałem crysis'a lecz siostra połamała mi go.

6miesięcy temu zakupiłem ponownie crysis'a i tak grałem sobie, skakałem na Strength'u.

Teraz była beta, która mnie do końca przekonała, że warto wydać 120zł na crysis'a ;)

w83od2.jpg

Opublikowano

Ja kiedyś, dawno dawno temu, zobaczyłem tego crysisa u kolegi. Na początku nic mnie do niego nie przyciągnęło ale oglądałem trochę filmów na yt itd. Potem pożyczyłem go od innego kolegi ale, że byłem ultra-noobem (każdy kiedyś musiał przez to przejść ;)) i nie wiedziałem jak zmienia się ustawienia graficzne to sądziłem, że Crysis mi nie chodzi (ustawienia były zbyt wysokie i było widać same gałki oczne ^^). Jakiś czas potem brat skołował pirata, ja mówiłem, że nie chodzi itd. ale on zrobił super czary mary i zmienił ustawienia graficzne, byłem taki szczęśliwy, że w końcu pogram w coś SUPER! Zacząłem przechodzić gierkę, aż w końcu ją ukończyłem i skołowałem oryginała, no to mówię sobie pora pograć na multi (pierwszy raz grałem wtedy przez internet) oczywiście lamiłem, pewnego dnia na serwerze spotkałem polaka, wziął mnie do klanu i wyszkolił. Zacząłem coraz lepiej grać, potem robiliśmy sparingi z kumplami, robiliśmy te znane super-skoki na strength'u no i ogólnie było fajnie ;)

A teraz staram się o Crysis'a 2 na Xbox360 ;)

Opublikowano

W Crysis 1 niestety nie miałem okazji grać, lecz kiedy zakupiłem Crysis 2 to gra wciągnęła mnie bez opamiętania. W parę dni przeszedłem całą :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wziąłem Crysis razem z Call of Duty 4 z racji, że kupiłem nowego kompa.

Z początku Crysis odłożyłem na bok na rzecz COD:4, ale później powróciłem.

Nie wiedziałem nawet o co chodzi w tej grze. Nanosuit, kosmici i te inne.

Crysisa kupiłem dla benchmarkingu, zostałem na dłużej. (xD)

A teraz mówią mi Godfather B) (przetłumaczcie sobie na polski).

W singla ze wzgląd na początek przygody z FPS'ami grałem na trainerach.

Do świata multi dołączyłem przez przypadek, a mianowicie zainspirowało mnie jak kolega gra w Power Struggle.

Snajperki na Refinery, Fabryka Prototypów, statek USA na shore (mój ulubiony spawn w tamtych czasach), no i wielka Mesa.

own#d

Opublikowano

Pierw kupiłem, później zacząłem grać.

Kupiłem bo grałem w pierwszą część, a w tv zobaczyłem reklame otóż tejże gry, więc ją kupiłem.

Ot cała historia.

Opublikowano

Kolega mi podesłał link do pobierania, ale nie chciało mi się. Potem nudziłem się to poszukałem zwiastunów różnych gier i Crysis 2 mnie zaciekawił. Potem po około 3 dniach miałem go na kompie.

Opublikowano

Ja o jedynce dowiedziałem się z neta. Ściągnąłem Crysisa i Crysisa Warhead, przeszedlem single, a pozniej kupilem oryginal Warheada z Crysis Wars (multi). A tera zakupiłem Crysisa 2 ze względu na to, że to dobra seria :> grafa powala :)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Ja sie dowiedzialem od kolegi o crysisie 1 a potem 2 sobie sam sciagnalem

Zbieram +^-iki ^^

2dhh9pg.png

Grałem w Cabala

Grałem w Metina

Grałem w WoW-a

Gram w Minecrafta ^^

Opublikowano

Ja nie miałem sposobności aby zagrać w 1 (widziałem tylko u kumpla), ale dwójka niczego sobie, gram w nią i to nawet często.

cvsk.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie mam jeszcze sposobności grać w 2 ale 1 naprawdę super czołgi śmigłowce działa przećiw lotnicze i tp no i oczywiście program na orginale do robienia własnych map zabawy full

nowyfolder6.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Crysisa 1 pokazal mi kuzyn,ale okazalo sie ze mialem za slabego kompa,kupilem lepszego i kupilem crysis 2

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

U mnie zaczęła się przygoda z Crysisem 2 gdy wyszło demo na Steama po ukazaniu się tej cudownej gry kupiłem ją w dniu premiery i tak do teraz sie muci : P

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kolega kupił crysisa , crysisa na urodziny następnie od niego dostałem. Z początku cheatowałem ale naprawde krótko bo z tydzień. Później uczyłem się grać ,ale grałem lepiej niż jakikolwiek grasz który by zaczął grać. Starałem się robić uniki i być precyzyjnym. Mój skil podskoczył kiedy poznałem AntyTerrora który bardzo mi pomógł. Później poznałem avangera. Przed tym grałem z kolegami różnymi ,grającymi też w crysisa. Później zakumplowałem się z jednym z najlepszych graczy w Europie Zdenkiem Evolution - krótko. Zacząłem grać na 1.2.1 patchu i poznałem Bazaja. Myślałem że jestem dobry ale on mnie po prostu zdominował .. I teraz już niby te osoby nie grają często ale ja tak i staram się być co raz lepszy ,ale niestety Cry 2 zrobił swoje ..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Ja zacząłem od pierwszej wersji Crysisa potem grałem w Crysis Worhade a na końcu spodobała mi się gra Crysis2 :) (Teraz popylam w Multiplayer nick Kaszan.Pls dodajcie do znajomych :D)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pierwszy raz w C2 grałem u kolegi i normalnie się w grze zakochałem ;3

Ulubiony moduł to uderzenie z powietrza :>

Zebrałem kasę na kompa i będę kupował grę ;)

28159.jpg

2947.jpg

5124.jpg

a092551748ab2f7c39a3fe1b4c.png

Opublikowano

1,5 roku temu miałem crysis'a lecz siostra połamała mi go.

6miesięcy temu zakupiłem ponownie crysis'a i tak grałem sobie, skakałem na Strength'u.

Teraz była beta, która mnie do końca przekonała, że warto wydać 120zł na crysis'a ;)

120zł na crysisa 2 :D Przesadzasz pre-order wizdialem za 100 a jak wyszedl w empiku to ja kupilem za 8 dych :P Ale gra fajna :) Gralem w jedynke przeszedlem pozniej w warheda i rownież przeszedłem więc musiałem crysisa 2 też kupić i przejść :D Przy okazji fajne mmo ma więc jest git :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli łaska daj Plusika!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...