Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Się Zacina

typek998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni nie mogę grać w ca bo jak wejdę w rundę to mi się zacina próbowałem od nowa instalować ca i nic wszystkich sposobów próbowałem i nic mam dobry komputer bo wcześniej grałem i nic skanowałem tez kompa i zero wirusów

PROSZĘ NIE ZAMYKAĆ TEMATU DO WYJAŚNIENIA

Opublikowano

Jka pamietam robiłes juz taki temat .

Jak masz 0 virusów to sprawdz ramy , kartę pamieci . Może po prostu coś jest uszkodzone , jak Ci tak z dnia na dzień

się stało , no na 100% coś siadło

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

hmmm... A jaki masz internet i ile ram?? Jeżeli było to w twoim poprzednim temacie to bardzo przepraszam ale ostatnio mam dużo na głowie ;/

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

I zobacz co z netem szczeglnie to !!

A jak nie to szukaj winy w sprzecie...

A i zobacz temat omka o lagach , jest w poradnikach !

Opublikowano

Omek :)... Myślę że czekanie nie pomoże :(... Robił reinstala, ma dobrego kompa, i wcześniej mu śmigało ca... Raczej ci z minigunami i miotaczami nie są temu winni bo to robi małe chwilowe lagi jak jest dość dużo zombie ;]...

Ja też mam czasami takie lagi że jak ktoś do mnie strzela to zanim klatka jedna minie to nie żyję... takie spowolnienie ale wtedy pomaga mi uruchomienie ponownie systemu...

A jakiego masz anty wira?? Jest możliwość że w czasie gry ci skanowało kompa i takiego wałka miałeś na kompie :D... Ale wątpię że zawsze grasz akurat kiedy ci anty wir skanuje xD (przynajmniej prubujesz grać..)...

Możesz spróbować tego co omek napisał czyli

Zassaj nowe stery i directx zaktualizuj .
Ale nie wiem czy to ci dużo da... I czy pomoże wogule....

Proponuje tak:

1.Sposób omka

-

Zassaj nowe stery i directx zaktualizuj .

2.Sprawdź czy ostatnio czegoś nie zainstalowałeś co by ci kompa mogło mulić (w tym głównie ca)

-jeśli tak.. usuń.

3.Usuń niepotrzebne programy

-Menu Start>Panel Sterowania>Dodaj Lub Usuń PRO-gram (heh xD)

4.Wyłącz niepotrzebne procesy przed grą

5.Jeżeli nic z tego nie pomogło.. Formata proponuję :(

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Nie nie wina Mou. tylko neta albo kompa//ewentualnie Nexona !

ALE ZROB TAK JAK WYZEJ PANOWIE POWIEDZIELI NP.OMEK,METALMAO1...

Jak nie wypali daj znac.

Opublikowano

repur.. nie dubluj.. używaj opcji edit.. i nie przeklinaj...

A jak musisz użyć takiego słownictwa to cenzuruj chociaż..

Z tego co się znam na elektronice to kable od telefonu się nie przepalają tak po prostu ;]...

Może się coś w kąpie przepalić jeżeli masz wirusa... Wtedy, że tak to ujmę, może ci "tak pogrzebać" że napięcie zwiększy i może kabel się po prostu odczepić (lub powstać zimny lut).. lub spalić (coś) w komputerze..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...