Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Instrukcja] Jak Zostać Najlepszym Snajperem

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Zawsze strzelajcie w głowę (chyba, że strzelacie z PSG-1/Barretta M82 lub SSG)

2. Przed strzałem upewnijcie się, że traficie przeciwnika i zabijecie go, jeśli wam się nie uda przeprowadzajcie szybką ucieczkę.

3. Gdy strzelacie do przeciwnika, który biegnie wykonujcie strzał trochę nad głową i od 1 do 10cm przed celem zależy od dystansu i broni

4. Camp jest twoim życiem…nie zwracaj uwagi na kretyńskie docinki „noob camper”

5. Jeśli już raz nie trafisz, strzelaj maxymalnie 2-3 razy! I uciekaj z camp place

6. Gdy campicie najlepiej rzucić za siebie Flash Miny jeśli takowe posiadamy, aby nikt nie zaszedł nas od tyłu, dzięki czemu możemy się skupić na strzelaniu

7. Skupiaj się przed strzałem i celuj w przeciwnika przynajmniej 2 sekundy lub dłużej

8. Nie rób z siebie bohatera! Czyli nie biegnij w charakterze mięsa armatniego, to naprawdę grając snajperem nie popłaca

9. Jeśli dystans nie jest duży strzelaj na JEDNOKROTNYM zoomie, ponieważ jest precyzyjniejszy strzał i mniejsze opóźnienie trafienia pocisku…

10. Strzelajcie do przeciwników będących najlepiej daleko od was

11. Najlepiej strzelać do przeciwnika gdy jest na otwartej przestrzeni

12. Zawsze miejcie przeładowaną BROŃ NA 2TH SLOT!

13. Trzymajcie łeb na karku, włączone głośniki, oraz otwarte oczy = klucz do sukcesu

14. Starajcie się nie biegać tylko chodzić na „kucka”

Opublikowano

Chce mi się śmiać jak piszecie ,że się napracowałem xD Racja te informacje są skopiowane i dzięki za + siki , ale i tak zbieram -

@Down

DOBRE :D

Opublikowano

Jeszcze powinni dopisać

Pobierz GPS żeby wiedzieć gdzie celować

Zanim wybierzesz campe najpierw ją obczaj czy jest mało dojść, dobra widoczność i czy nikt tam nie campi bo jak jest to na wysokości dzieci neostrady lubią spychać :)

Opublikowano

AD 1: ani Barretta M82 ani SSG nie zabijają po strzale w klate! z wymienionych to jedynie PSG..

AD 2: no to mamy połowę mniej kilów..

AD 7: celuj tyle, żeby przeciwnik miał szanse uciec .. :>

AD 8: to już gdzieś słyszałem, jestem pewien!

AD 14: juz lepiej bh albo kombinacja c + spacja, c + spacja ..

Chyba się wzorowałeś na jakimś juz istniejącym poradniku lub tylko przepisałeś go własnymi słowami..

@EDIT czyli kopia.. no to po co takie coś wrzucać.. ?

Hejo

Opublikowano

AD 8. Gdyby nie zgrywanie bohatera to bym nie wygrał mapki przed chwila. 2x TB z PSG no scope :) Masz - skoro zbierasz :)

Opublikowano

bardzo to niedopracowane moim zdaniem.

Żeby dobrze snajpić trzeba przede wszystkim znać dobre miejsca i dobrze wiedzieć jak strzelać. A to jest już za dużo opowiadania.

signgen.gif
Opublikowano

no przydatny temat dla początkujących trzymaj - czy + co wolisz

ilość postów 0+:D

10+:D

25+

50+

80-

zbieram -

mój nick w grze tohotpies1

kfds87jkh5490845907fgfg.png

sygna by xArtemzx

Opublikowano
Nie rób z siebie bohatera! Czyli nie biegnij w charakterze mięsa armatniego, to naprawdę grając snajperem nie popłaca

W wiekszosci przypadkow to racja, ale ja ostatnio zamiast snipic z PSG to zacząłem rushować MP5k na Lost Temple i powiem że zabiłem mp5k chyba z 20x a umarłem 3x.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Takie poradniki wg. mnie nie mają sensu. Jak ktoś nie ma refleksu i nie pogra snajperem to nigdy nie będzie dobrze grał tą klasą.

Cheaty jeszcze bardziej popsują sprawę bo wtedy nie uczysz się celować etc.. bo wiesz gdzie jest wróg.

Potem nie ogarniesz broni : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

1. Zawsze strzelajcie w głowę (chyba, że strzelacie z PSG-1/Barretta M82 lub SSG)

2. Przed strzałem upewnijcie się, że traficie przeciwnika i zabijecie go, jeśli wam się nie uda przeprowadzajcie szybką ucieczkę.

3. Gdy strzelacie do przeciwnika, który biegnie wykonujcie strzał trochę nad głową i od 1 do 10cm przed celem zależy od dystansu i broni

4. Camp jest twoim życiem…nie zwracaj uwagi na kretyńskie docinki „noob camper”

5. Jeśli już raz nie trafisz, strzelaj maxymalnie 2-3 razy! I uciekaj z camp place

6. Gdy campicie najlepiej rzucić za siebie Flash Miny jeśli takowe posiadamy, aby nikt nie zaszedł nas od tyłu, dzięki czemu możemy się skupić na strzelaniu

7. Skupiaj się przed strzałem i celuj w przeciwnika przynajmniej 2 sekundy lub dłużej

8. Nie rób z siebie bohatera! Czyli nie biegnij w charakterze mięsa armatniego, to naprawdę grając snajperem nie popłaca

9. Jeśli dystans nie jest duży strzelaj na JEDNOKROTNYM zoomie, ponieważ jest precyzyjniejszy strzał i mniejsze opóźnienie trafienia pocisku…

10. Strzelajcie do przeciwników będących najlepiej daleko od was

11. Najlepiej strzelać do przeciwnika gdy jest na otwartej przestrzeni

12. Zawsze miejcie przeładowaną BROŃ NA 2TH SLOT!

13. Trzymajcie łeb na karku, włączone głośniki, oraz otwarte oczy = klucz do sukcesu

14. Starajcie się nie biegać tylko chodzić na „kucka”

AD.1 lepiej juz strzelic 2 razy w klate niz sie meczyc 5x w glowe + zapomniales dodac AW50F

AD.2 nie prawda... czasami lepiej ciągle strzelać tylko trza byc na dobrym kampie ,jezeli wystrzelimy te 3/4/5 kul wtedy mozna szybko zmienic campa o ile orientujemy sie ,ze ktos nas zauwazyl

AD.3 przymierz sobie linijke do monitora i zobacz ile to jest 10 cm'trow ;p

AD.4 tu sie zgadzam

dalej mi sie nie chce czytac ,ale na przyszlosc podaj zrodlo skad skopiowane ;]

hersygna.png
Opublikowano

Proszę bardzo masz żródło i nie wiem czym on się niby namęczył?

xxx

Jak ja skopiuje temat z innego forum tez mnie tak plusami obsypiecie??

P. S. W dodatku mniej urozmaicony niż ten z linku, więc masz wniosek że mu się nawet zdjęć nie chciało kopiować

@up REPORT za reklame innego forum, i dajcie mu juz spokój wazne ze cos dodał niż nic.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Moim zdanie po jakiego są te pseudo tuty jak grać masz skilla to masz nie masz to go ćwicz a ne napierdalaj cały czas na haxie . Nie da sie powiedzieć jak grać klasą tak naprawde do snajpki trzeba tylko być spostrzegawczym nie zgubić tempa gry i mieć cela i to wszystko

ja Daje DUŻY ---- !

tak samo bez sensu dawać przed strzałem upewnij się ... że dostanie w głowe . A wiesz chyba że strzały schodzą często ?

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...