Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego Kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka jest awaryjność Xboxa 360 w wersji Arcade ? Jest jakaś większa różnica niż ten Premium ? PS3 sie zjarało po 5 latach użytkowania. Cena nie gra roli, ale nie chce slima czy innych gówien, nie potrzebuję dysku 250gb.

Opublikowano

Możesz sobie kupić Arcade z 256mb ale z połowy 2009 roku bo wtedy zaczęły wychodzić Jaspery i RROD już nie wyskakuje.

Osobiście polecam Slima 250GB gdyż sam jestem posiadaczem tego sprzętu, nie grzeje się i jest najmniej awaryjny.

Opublikowano

Kup zwykłego elita jeżeli nie zależy Ci na dysku. Ważne żeby był w wersji Jasper. Jeżeli boisz się, że się przegrzeje dokup podstawkę chłodzącą i postaw go w przewiewnym miejscu

darkness3.png

Opublikowano

Darkness111 podstawka chłodząca mało co daje.

Jak chcesz większe mieć szanse na nieprzegrzanie się konsoli to połóż ją w jakimś wolnym miejscu żeby miała dużo przestrzeni.

Ja tak mam i spokojnie gram 1 dzień non stop i nie jest ani trochę ciepła konsola.

f460475237019150.jpg

Opublikowano

Na razie tylko zasięgam porady bo nie posiadam pieniędzy. Ale z tego co przeglądałem aukcje tego użytkownika to dużo ich wystawia.

Opublikowano

Ja osobiście poleciłbym ci Slima z dyskiem 250g albo elite z 120, pomimo wyższej ceny niż te bez dysku masz wieksza pewnosc ze ci nie wyskoczy RROD, i napęd sie nie będzie tak psuł bo gry instalujesz na dysk, a napędy niektóre sporo kosztują

userbar.png

kapitan.png

ZBIERAM PLUSY!!!

Opublikowano

Aby nie zakładać nowego tematu, zasięgnę pomocy w tym. Znalazłem na allegro taką konsolę :

To jest ukryta treść, proszę

Zależy mi na waszej opinii na temat tej aukcji.

Nie. Ja kupilem na ALLEGRO prawie nie uzywana i z KABLEM HDMI za 700zl.

33902.png

• 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...