Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Ostatnio nawiedza mnie pewien problem, a mianowicie jest nim czytanie KU.

Z uwagi na to, że na czas obecny KU są niewiarygodnie drogie zwracam się do was z pytaniem.

CZY ZNACIE JAKIEŚ SPOSOBY NA TO, ABY KU WCHODZIŁY?

Wiem, że w znacznej mierze zależy to od szczęścia (i być może tylko od szczęścia), ale słyszałem wiele teorii na temat ich czytania, ale niestety nie wiem czy są one w stanie zwiększyć szanse na wejście danej KU.

Domyślam się, że takie tematy mogły już powstać, ale ja potrzebuje fachowej pomocy (głownie z uwagi na to, że nie mogę sobie pozwolić na to iż 10x z rzędu berek nie wchodzi).

No więc jak już wcześniej napisałem usłyszałem wiele teorii przedstawię tu kilka.

Jedną z nich jest czytanie KU tylko o określonych godzinach (nie sądzę, aby ta teoria mogła być pomocna). Godziny przykładowe 7-8, następna 11-12.

Następną jest zakładanie Amuletu karmy. Co prawda podnosi on szczęście, ale myślę, że nie tyczy się to czytania KU.

Oprócz nich słyszałem również o czytaniu KU tylko po sprawdzeniu szczęścia u Starszej pani. Niezależnie od wyniku powinno ono wejść... (teoria ta według mnie od razu skazana jest na niepowodzenie).

Pozostają jeszcze głupie żarty typu "Powiedz, że kochasz kowala, wtedy Ci wejdzie" -.-. Nie będę poruszał tych teorii.

Tak więc po przedstawieniu powyższych punktów, stwierdzam, że one nie pomagają.

I tu znów nasuwa się powyższe pytanie kierowane do was.

Bardzo proszę o pomoc, ponieważ na chwile obecną na KU wydaje się kosmiczne ceny.

Za wszelkie wskazówki bardzo dziękuję.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No tak: Na początku piszę, że sposobu na KU nie ma i raczej nie będzie. Spróbuj z kilka dni przystopować- z tydzień nie czytaj Ku. Możesz też z IS'u kupić ,,rade pustelnika''. Najlepiej to kupywać instrukcję np berserk, tylko że taka instrukcja jest o wiele droższa od KU

Opublikowano

'Szczęście' jest losowe. Zawsze możesz skorzystać z Rady Pustelnika i Zwoju Egzorcyzmu, co zwiększy szanse na pomyślne przeczytanie księgi.

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D

Opublikowano

to nie zalezy do szczęścia tylko od ilości książek i poziomu skila ..

np na m1 z radą i zwojem egzo masz od razu m1

na m2 musisz 2

na m3 musisz 3

i tak dalej ..

Opublikowano

Tzn. Wiem, że Rada pustelnika zwiększa szanse na "wbicie" KU, ale nigdy nie inwestuję w grę prawdziwych pieniędzy.

No, ale jeżeli piszecie, że nie ma ŻADNYCH sposobów, na choć niewielkie zwiększenie szansy na przeczytanie, to bardzo wszystkim dziękuję.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jedyny sposób nazywa się szczęście.

Możesz jedynie kupić rady pustelnika wtedy masz 2,5 razy więcej szansy, że Ci wejdzie.

Tzn. Wiem, że Rada pustelnika zwiększa szanse na "wbicie" KU, ale nigdy nie inwestuję w grę prawdziwych pieniędzy.

No, ale jeżeli piszecie, że nie ma ŻADNYCH sposobów, na choć niewielkie zwiększenie szansy na przeczytanie, to bardzo wszystkim dziękuję.

Nie koniecznie musisz inwestować prawdziwe pieniądze.

Możesz chociażby stosować się do tego poradnika:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

@up nie 2,5 razy tylko 2,5 % więcej nie wprowadzaj w błąd.

chociaż w is pisze o 2,5.

W sumię to sam już nie wiem -.- nie grałem dawno,jak ktoś wie lepiej niech poprawi.

Edytowane przez plszakalpl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...