Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Się Nie Włącza :(

Alexiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

od paru dni mam problem z włączeniem Warrocka. Po zakończeniu ładowania się hack shielda nic się nie dzieje. Można czekać godzinami, a Warrock się nie włączy. Bardzo proszę o pomoc.

Reinstall Warrocka robiłem już 3 razy, nie pomogło.

Za odpowiedź z góry dziękuję.

Opublikowano

Tak, próbowałem wyłączać antywirusa, też nic nie pomogło ;/

najbardziej prawdo podobne jest to ze samo sie naprawi po następnym update... tylko musisz sie dowiedziec kiedy bedzie. (mam ten sam problem i to juz mialem kiedys. po update naprawilo sie same.)jak sie dowiesz kiedy bedzie to napisz tu bo ja tez chcial bym wiedziec :)
Opublikowano

Mam coś podobnego ;( Jeszcze 0 18 grałem dobrze, ale teraz hs się kończy ładować i dalej nic ;( Popróbuje różnych metod...

A właśnie miałem aktywować golda i kupić bronie za 1100 G1 ehhhh

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Na początek polecam ręczną aktualizację HSa, zmienianie wartości w version.cfg.

A jak to nie zadziała to niestety reinstall gry.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ręczna aktualizacja nie pomogła ;/

Gdy zmieniam wartości w version.cfg to nie chce się włączyć updater coś tam, że cannot get a fille updater. coś tam :P

Opublikowano

Tutaj masz to opisane:

http://www.mpcforum.pl/topic/213689-tut-problemy-z-wr/

Ale to jest bardzo dziwne bo nie powinieneś mieć takiego problemu.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Właśnie z tego tutka korzystałem... o ale nic, spróbuję jeszcze raz, jak to nie pomoże to reinstal gry

@Edit A dokładniej jest tak tylko wtedy, gdy zmniejszam o 1 "Updater" I najpierw jest Check done A później Cannot open a zip file [updater.zip]

A gdy zmniejsze samo "Client" to nic się nie dzieje... Nic się ie ładuje, nie zaświeca się przycisk Game Start

Opublikowano

Wciskaj F8 podczas uruchamiania systemu. Wybierz tryb awaryjny.

Włącz przywracanie systemu z dnia xx.yy.zz

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Punkty tworzą się przy ważniejszych zdażeniach systemowych takich jak np. instalacja jakiegoś programu etc. no i co jakiś czas rutynowo.

Sprawdź kiedy masz punkt. To Ci nie skasuje żadnych plików etc.. tylko cofnie rejestr.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ja mam ten sam problem co oni ale cofniecie systemu nie poomoglo. system moge cofnac o jden dzien tylko a to nie działa od 3

jakies inne pomysly macie??

Opublikowano

W nocy o 2:16 znowu mi zaczął działać wr, niby wszystko pięknie kupiłem golda, bronie za prawie 1100 G1 no myślę, że sobie pogram... Wszystko było dobrze o 4:30 zszedłem z kompa a dzisiaj jak chciałem zagrać znowu to samo ;/ tylko teraz hs przez 15min stoi na 2 kreskach i się wyłącza ;(

@Edit już jest dobrze zmieniłem język na Niemiecki i wyłączyłem avasta ;P

Opublikowano

może to być też błąd z procesem WINLOGON to jest trojan ktory sie podszywa pod proces kompa i nie mozna go zamknac. Wtedy wpisz sobie w google i bedziesz wiedzial co zrobić. U mnie byl problem z winlogonem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...