Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nerwy w strzępach przez ten program ( iBot ). Nie wiem dlaczego ciągle wyskakuje mi informacja Funkcja DllRegister Server w C:\WINDOWS\system32\ccrpprg3N.ocx powiodła się, gdy uruchamiam regOCXFiles_winXP. Klikam dowolny klawisz i nic się nie pojawia. Gdy próbuję włączyć iBota przez tą zieloną ikonkę w folderze głównym wyskakuje error o treści critical error loading main gui form. Czy to ja jestem taki tępy i nie potrafie tak banalnej rzeczy jak załączenie bota ? Czy co ? Proszę krok po kroku opisać mi co mam zrobić. Bardzo będę wdzięczy na pomoc i na pewno nagrodzę tą osobą plusikiem :)

Załączam fotki:

23780620.png

ib2.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sciagasz ze strony ibotforfun.blogspot.com wersje podstawowa bez b c czy d. Wypakowywujesz szukasz plikow ocx odapalsz reg ocx files, postapujesz zgodnie z insrtukcja i odpalasz ikonke ibota klikasz NIE i dziala ;p

Zrobiłem tak jak kazałeś i nic ... dalej to samo. Wiem, że to ja coś źle robie ale co ? Widocznie nie pisane jest mi bycie boterem.

@edit

Udało mi się w końcu odpalić tego bota jednak co dalej ? Czy najpierw muszę odpalić silkroad'a ? czy może bota najpierw a dopiero później silka ?

Jakby ktoś mógł napisać co krok po kroku zrobić aby bot mi zaskoczył to będę wdzięczny. Nie wiem co ustawić w nim żeby działał. Sorry ale nigdy nie obracałem się w tematyce botów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png