Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje Ostatnie Pytanie Na Temat Telefonu..

henazari1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Zaraz jadę do media markt i w gazetce zobaczyłem Samsung Galaxy mini. Czy jest lepszy od Galaxy 3 (i5800)? Proszę o szybką odpowiedź.

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Czy możecie powiedzieć w czym jest lepszy? Bo dziwne ale pojechałem do media i mnie zatkało... I5800 kosztuje 850zł -.- a Galaxy mini 550 ;)

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Ale Ty masz refleks kurwa, patrz datę, już pewnie kupił randomie.

Nie, nie kupiłem jeszcze ;)

Nie dostałem jeszcze odpowiedzi, dlaczego mini jest lepszy. Z tego co widzę na Mgsm mini ma mniejszy ekran i słabszy procesor. I5800 ma 16m kolorów, a mini 256k.. <- o co z tym chodzi?.

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

@refresh

Sorka że ref ale nie dowiedziałem się czemu mini jest lepszy. Mini nawet nie ma Multi Touch .. Ma lepszy system 2.2.1 (Froyo) Ale I5800 ma możliwość aktualizacji do 2.2...

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Mini ma ekran pojemnościowy więc sobie zainstalujesz hacka na multi touch...

5800 nie ma sterowników do gpu więc sobie w nic nie pograsz.

RAsfepN.png
Opublikowano

p[amietaj co jest drozsze tym leprze kup z klawiatura jakiegos sony erixona a nie te dotykowe... zaraz ci sie zjebie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kup sb mini

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

p[amietaj co jest drozsze tym leprze kup z klawiatura jakiegos sony erixona a nie te dotykowe... zaraz ci sie zjebie

O, ciebie nie stac na taki telefon to i innym odradzasz? Spadnij. :rolleyes:

Opublikowano

Sony erixon? To jakaś nowa marka? A co polecasz z tego sony erixona?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...