Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackshot Sig Maker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Synaturka wygląda mniejwięcej tak: (To moje 3 konto więc dlatego taki lvl :P )

178354.png

Poradnik:

1. Wchodzimy

To jest ukryta treść, proszę

2. CID - Indefikator (Zobacz skąd wziąść

)

Reszte według upodobania

3. Klikamy go i mamy sygne :D

/Dodałem linki w

@EDIT: Mam nadzieję, że moderator zauważy moje starania i obniżenie obniżeń o chociaż 5%. :)

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Każdy post wyżej został ukarany, dlaczego? Te wasze "dzięki bardzo" "dzięki wielkie" itd. podlegają pod spam.

Na własne życzenie dostajecie warny <_<

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Przesadziles troche jakbys nie mogl czasem odpuscic i usunac te posty a pod spodem napisac ostrzezenie do nas ale przeciej lepiej jest sie troche porzadzic i niech cie za boga uwazaja

Nie dziwie sie ze powstal spam z wielkie dzieki bo to przeciez normalne w zachowaniu czlowieka ze dziekuje komus za dobrze wykonana robote z ktorej czerpie wlasne korzysci (moze pochwalic sie swoimi wynikami w grze)

WIELKIE DZIĘKI !!

Kiedy kazdy napisze po razie 2 slowa to chyba nic wielkiego sie nie stalo --.--

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Każdy post wyżej został ukarany, dlaczego? Te wasze "dzięki bardzo" "dzięki wielkie" itd. podlegają pod spam.

Na własne życzenie dostajecie warny dry.gif

LOL...

Żebyś sie za bardzo nie podniecił ze szczęścia... Niestety nie mogę obejrzeć wszystkich Twoich postów, a dam sobie rękę uciąć, że są tam posty, które według Twojego "toku myślenia" są spamem.

Hubert964 wyraził swoją opinie na ten temat i podziękował za przydatny likn.

LaaW123 po prostu podziękował.

Gdy ja tworzę tematy na innych forach i ktoś napiszę "Wielkie dzięki", "Thank you", "Thx" itp. To ja jako autor danego tematu wiem, że mój temat się komuś przydał i mu się podoba...

A jeżeli nikt nic nie napiszę bo się boi, że dostanie warna z debilnego powodu, to ja wtedy jako autor tematu nie wiem czy się komuś podoba i czy się przydał takowy temat czy nie...

Nie wiem również czy mam dalej prowadzić jakieś działania w tym kierunku...

Jak jesteś taki mądry to powiedz nam co powinniśmu napisać zamias zwykłego "Thx" "Wielkie dzięki".

Czy zdanie tego typu jest dobre?: "Dziękuję Ci szanowny autorze, że poświęciłeś swój czas aby stworzyć ten temamt i pokazałeś nam sposób na stworzenie bardzo fajnej sygnaturki. Bardzo mi się to przyda. Jeszcze raz dziękuje"

W tym temacie jedynym postem, który jest spamem jest Twój post... Jest on w żaden sposób nie związany z tematem. Mogłeś napisać tym użytkownikom prywatną wiadomoś, a nie zasmiecać topic i pokazywać jaki to Ty nie jest wielki, pro, bezkarny Moderator, tekstem "Na własne życzenie dostajecie warny dry.gif"

Edytowane przez xTwIsTeRx