Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin1111 Daje Konta Na Dedykach ;)

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co ten idiota chce zdziałac ale nie wysyłajcie tam nic...

Chcecie cos od niego to piszcie prosto do metina. A Tobie neosie gratuluje za to założenie wspaniałego tematu.

Co ten człowiek może chcieć więcej jak wyzyskanie haseł ? może uwaza ze ktos mu poda pasy do darkorbit?

Olejcie tego człowieka ciepłym moczem. Chcecie cos od metina? Piszcie do niego na gg, ew. w jego temacie

Opublikowano

Na razie nie zakładam kont na tym dedyku kont bo trochę muli i staram się zrobić coś aby po wyłączeniu automatycznie się włączał bo na noc ta osoba go wyłącza i kicha .

Opublikowano

Nie wiem co ten idiota chce zdziałac ale nie wysyłajcie tam nic...

Chcecie cos od niego to piszcie prosto do metina. A Tobie neosie gratuluje za to założenie wspaniałego tematu.

Co ten człowiek może chcieć więcej jak wyzyskanie haseł ? może uwaza ze ktos mu poda pasy do darkorbit?

Olejcie tego człowieka ciepłym moczem. Chcecie cos od metina? Piszcie do niego na gg, ew. w jego temacie

metin111 pomógł mi i z tego co czytałem na forum nie tylko mi. Napisałem i konto dostałem a, że teraz ten dedyk się nie łączy to dlatego, że jest wyłączony.

Croopek69 jeżeli nie potrafisz samemu poszukać se dedyka jak np. ja to uszanuj to, że są inni którzy chcą pomóc a jak nie to wypierdalaj

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...