Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Edycja Plikow Raina?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam nieco nurtujace mnie pytanie gdyż chce zrobić serwer hamachi dla siebie i kolegów;] no wszystko pięknie ładnie;] dla kogoś kto ma GM'a to obojętne ale mi nie gdyż ja chce zrobić serwer do expa;] do expa czyli standardowego metina jaki jest na PL. poradzono mi bym zedytowal pliki raina:

1.spolszczyl handlarzy rozmowy miedzy npc ceny itemy

2. usunol misje gdyż mi są nie potrzebne

3.poprawil handlarzy chodzi mi glownie o ceny oraz itemy

4.usunął najwazniejsze bugi

co o tym sądzicie? pytam gdyż nie znalazlem dobrych plikow dla mnie < max turtek czyli bronie 75lv stalka ktora po duzym wysilku mozna na hwanga zrobic malo bugów spolszczone rozmowy i brak misji. co o tym sądzicie? wiem że będa inne bledy ale czy to ma sens robienie z tych plikow?

PS. ktos kto mi bardzo pomoże dam GM do zabawy wraz z dostepem do navicat a ja robie serwer na wlasna zachcianke do expa;]

jesli ktos mysli " a trutek najlepszy to zalowski serwer" to zobaczcie co mozna zrobic dzieki bazie danych: http://img6.imageshack.us/i/beztytuuvxp.jpg/ wiec proszę sie d tego nie zrażac tylko poradzic.

;]

Opublikowano

Nie wiem o co tak Ci dokładnie chodzi, ale ja nie polecam robić expa na hamachi. Nikt nie będzie grać. Chcesz zadowolić kolegów zrób kozakkoxa 4fun / pvp i bd mieli serwa.

A co do tej broni (kruka) to Ameryki nie odkryłeś - wystarczy panel bambuska i robimy eq w navi <_<

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...