Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was wszystkich prośbę. Chciałbym zagrać w skilroada. Ale interesuje mnie jakiś polski serwer.. Oraz żeby byl spolszczony klient. Coś w stylu tak jak na metin2 są polskie privy :). Global mnie zbytnio nie interesuje , ponieważ nie mam zamiaru długo się męczyć z nabijaniem poziomów.

Tak więc jeśli jest taki serwer. To proszę o podanie linka. I mała instrukcję jak go odpalić . Z góry dziękuję :)

rozprowaczsynaturka.jpg
Opublikowano

jako takiego polskiego priva nie mam jest tylko Emulator by pax a Silka po polsku to juz wogole nie mam tylko po ang chyba ze ktos ci zrobi ale to i tak w 100% nie bedzie po polsku

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

dokładnie zgadzam się z kolegą wyżej angielski język nie jest taki trudny do nauczenia się :) a przydaję się nie tylko w grach:)

Opublikowano

Najlepsze w Twoim przypadku byłoby granie na emulatorach typu seashadow itd. na mpc sie reklamują tam są sami polacy. Ewentualnie zszc czy inny.. tam chary są tanie możesz na allegro powstrzymać się od 2 czteropaków i za 25 zł dasz radę postać kupić :]

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Zacznij od SJSRO. Jak Ci się spodoba, to zacznij na zszc pełną parą.

Zamykam, bo odpowiedź udzielona. Miłej gry. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...