Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo Ważne Pytania!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. dlaczego ludzie z 50 lvl + graja only na Velruf , Khyber??

2. dlaczego kolesie mówią ze mam 0 skilla ze statami 20:3 na khali z broniami : famas,mp5k,xm8,adrenaline,combat knife,m60 gold??

3. dlaczego te 50 lvl + graja samymi: uzi,m4a1,ak47,i k1??

91328587070293151747.png
Opublikowano

1. Nie grają tylko na tych mapach ja na 100% ja ostatnio na marien widziałem.

2. Ludzie mówią , że nie masz skilla a to bardzo możliwe.Niektórzy którym się zdaje że mają skilla mają poprostu dobre rzeczy nawet ty.

3. 50lv gdyby kupowali cały czas premki i bronie by się zrujnowali dlatego właśnie grają prostymi, dobrymi brońmi z IS i skiller wykorzystują.

sygnalolek1ss2.png

wygram98.png

Zbieram +

Ktoś cię wkurza? Kliknij na guzik http://maselko.net/guziki/niechginie

Opublikowano

1. Na tych mapach jest wiele fajnych miejsc do campienia i wgl są zajebiste, więc może długo na nich grali i po prostu tak je znają że wolą na nich grać, żeby mieć lepsze staty ;)

2. Ludzie już tacy są, będą wyzywać Cię od nubów i wgl. jeśli tylko ich zabijesz, no bo jak to "Ty, jakiś szary człowiek, zabił takiego koksa jak ja? Z pewnością cheatuje." Tak to już z ludźmi jest.

Ponadto będą Cie wyzywać od famas skillzorów, że niczym innym nie potrafisz grać, że ojciec Ci golda kupił i szpanujesz, itp. itd. Generalnie, zlewaj na takie osoby ;)

3. Może już po prostu nie maja dinarów? : >

Być zajebistym...

Opublikowano

1. dlaczego ludzie z 50 lvl + graja only na Velruf , Khyber??

2. dlaczego kolesie mówią ze mam 0 skilla ze statami 20:3 na khali z broniami : famas,mp5k,xm8,adrenaline,combat knife,m60 gold??

3. dlaczego te 50 lvl + graja samymi: uzi,m4a1,ak47,i k1??

1. Bo tam można zagrać a nie, wchodzisz na marien i już połowa nubów z małymi lvlami zna tą mapę na pamieć.. poza tym są to mapy mało atrakcyjne dla hackerów.. pograsz dłużej to zobaczysz, ze te najczesciej grane mapy Ci się znudzą..

2. To są bronie p2p, jak chcesz żeby mówili, ze masz skila to wyciągnij takie staty na podstawowych albo na wymienionych w punkcie 3.

3. Często grają tez famasami (ale to chyba retaile).. i w dodatku szkoda kasy na gre a jak jakis wysoki lvl ma gold to nie po to, zeby kupic bronie ale zeby kupic px na exp i nabijac lvl

Hejo

Opublikowano

1. bo oni lubią pokazać skilla na takich mapach i zazwyczaj duzo osob w WR nie zna takich map...

2. bo jak masz takie bronie to one sa jedne z lepszych i dlatego wygrywasz i mowią ze nie masz skilla, jak bys mial same z IS bez premki tez bys tak mowił gdyby ktos takie miał,

3. i tu znowu pokazują ze mają skillla takimi broniami (słabymi) i wgl. oni czest grają esl-a a tam sie gra broniami F2P.

Old and retired gamer WarRock.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...