Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to znowu ja zapewne z banalną sprawą no ale cóż. Więc udało mi się po przeczytaniu kilu tutów napisać coś Al'a Serial Key i mam problem :) Bo chcę zrobić to wszystko w ładnym Gui i tu zaczynają się już schody Wszystko popranie działa prócz jednej małej rzeczy tzn buttona Zaloguj Gdy kliknę w niego to wszystko fajnie sprawdza kod ale nie chce przejść do reszty programu :/ i tutaj zwracam się do was o pomoc

Kod:

To jest ukryta treść, proszę

z góry dzięki

Pozdrawiam Kefu

Opublikowano

bo niby gdzie ma przejsc jak nie ma dalszej czesci programu???

To jest ukryta treść, proszę

Twoj kod dziala nastepujaco

haslo=loku; lub twoj klucz

klucz do spr to to co masz w inpucie; proste...

jesli klucz= input wtedy

pokaz wiadomosc ze jest fajnie

jesli nie to

pokaz ze jestes frajer bez klucza...

wiec co on ma wiecer robic skoro nic niema... pomysl zanim cos zrobisz ;]

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Do tego ja też doszedłem ale wtedy nie otwierało mi reszty programu gdy był poprawny klucz tylko wyskoczyło True lub False i nic dalej a ja chciałem zrobić by $Zaloguj sprawdzało i potem Robiło GuiDelete i otwierało resztę programu jeżeli jest True a jeżeli nie to go zamykało

Opublikowano

troche nie pomyślałeś, za każdym razem trzeba wpisywać kod i zniechęca to do używania , dodaj opcje zapisu i odczytu z pliki

za pierwszym razem tylko zapyta jak nie podanego a potem juz tylko uruchomi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To jest dopiero początek kod będzie zapisywany w rejestrze i z niego odczytywany ;) ale to dopiero jak uporam się z tym buttonem.

Opublikowano

o jednym pamiętaj , kod bedzie tylko mozliwy do użycia na jednym kompie , po instalacji windowsa nalezy wprowadzić następny bo się zmieni id .

pasowało by dodać do tego jakiegoś mailera który po odpaleniu programu wyśle mail do ciebie z wygenerowanym idem i wpisaną nazwą usera a ty potem odeślesz pod wskazany adres kod

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...