Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Kokosz

Adiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest żałosny, nie polecam gry na nim, przypadkiem zabiłem psa i admin postanowil sie na mnie zemscic wrzucajac mnie do lawy, przy czym stracilem caly dorobek w grze:) Jezeli admin moze bezkarnie robic co mu sie zywnie podoba to serwer naprawde daleko zajdzie... pozdrowienia

sygnae.jpg

Opublikowano

Emocje mnie poniosły, co nie zmienia faktu ze czynisz z siebie boga na tym serwerze. Rób co chcesz mi to zwisa bo juz nie mam zamiaru na nim grac.

sygnae.jpg

Opublikowano

Tak sie sklada ze wilki wprowadzono nie dawno, a ja pierwszy raz od dluzszego czasu sie zalogowalem, nie zmienia to faktu ze do admina to nie byl wielki bol bo moglby zrobic ich sobie jeszcze tysiace. Zachowanie ktore pokazal potem bylo dziecnadom.... Oczywiście nikt się ze mną nei zgodzi gdyż każdy tutaj pospolicie mówiąć "liże dupe" adminowi (nie obrażając nikogo), ale nie oto mi chodzi. Chodzi mi o pokazanie prawdziwego oblicza tego serwera dla nowych.

sygnae.jpg

Opublikowano

Hyhyhy czy ja płacze? Przeciez to bylo tak zabawne jak wrzucając mnie do lawy pokazywałeś kto tu jest BOGIEM, kto to jest REALY MASTAH OF THE FUCKING SERVER? CO?? Czujesz sie dowartościowany prawda?

Pewnie zaraz dostane bana...

Niechce mi sie prowadzić dalej tej bezcelowej konwersacji

sygnae.jpg

Opublikowano

Zeby zmienila dilera.

A tak serio - nic, bo i tak nie mam zamiaru już tu grać, zróbcie z tym co chcecie.

sygnae.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...