Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłuszne 2 Warny..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otrzymałem wg. mnie 2 niesłuszne warny przez RMCF1902, zostałem zreportowany przez gościa, który w ogóle nie ma pojęcia o grze Starcraft II.

Więc tak, dawno opublikowałem w pewnym serwisie pewien poradnik do gry starcrafta, ale niestety strona już wymarła. Więc postanowiłem napisać go tutaj, a tu odrazu zostałem przywitany warnem. Odrazu napisałem RMCF'owi na pm, że mogę mu wysłać pm z tego konta z którego pisałem ten artykuł na tamtej stronie, ale on nie odpowiada (pisze że nie wiadomo czy ja go pisałem i odrazu warn, tak to jest jak się na to stanowisko daje nie doświadczone osoby). Chyba do cholery jasnej mogę publikować gdzie chcę mój tutorial?

Drugi warn również otrzymałem od RMCF1902, gdyż użyłem kilku wulgaryzmów, oczywiście nie użyłem owych wulgaryzmów do danej osoby, tak po prostu. (temat usunięty, więc nie wiem co napisać) A użyłem ich ponieważ typ który mnie zreportował zrobił 15 multi, i zaczął mnie minusować ciągle, pisać komentarze w profilu z obrazą itd. Więc nie mam pojęcia za co te ostrzeżenie.

@edit

No i kolejny warn od barycza, za to samo co od rmcfa http://www.mpcforum....86#entry2305386 2 warny za to samo? To już jest kuźwa przesada. Żeby nie doczytać że dostałem już za to.

Pozatym pisałem do barycza z 3 dużymi tutami stworzonymi przezemnie specjalnie dla mpcforum, lecz on nie raczy odpisać od kilku tygodniu.

OMGFG

Szkoda mówić. N/C

Opublikowano

jednego warna dostałeś za ripa od rmcf a ode mnie za wulgi, no bo wybacz gościu ale tyle razy nawyklinać w jednym poście? -.-

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Czy ty kuzwa slepy jestes? Zaraz nie wytrzymam. 2 warny, slepy jestes? Przeczytaj sobie. nie bede ci tlumaczyl. Moze obejrzysz moj pm o usuniecie dawnych warnow ktory wyslalem 100 lat temu?

Opublikowano

Ok. Zaczynając od tego. Jak nam udowodnisz, że z tamtej strony to był Twój RIP?

Jak nam tego jasno nie przedstawisz, to warn zostaje.

Co do przekleństw. Także nałożony prawidłowo. A dwa warny można otrzymać w jednym topicu.

PS@ Wyluzuj chłopie, bo miałem chęć to zamknąć. Denerwujesz się niepotrzebnie.

Opublikowano

@mou

Strona została przeniesiona z tamtej na oficjalna lige kilku gier, i tam jestem redaktorem, moge napisac stamtad pm. Albo nie wiem.

POzatym dostałem 2 warny za to samo, rmcf napisał ,, trochę kultury '' = za wulgaryzmy, a barycz napisał że za wulgaryzmy również, więc to nie jest słuszne, powinien być jeden :(.

Opublikowano

@mou

Strona została przeniesiona z tamtej na oficjalna lige kilku gier, i tam jestem redaktorem, moge napisac stamtad pm. Albo nie wiem.

POzatym dostałem 2 warny za to samo, rmcf napisał ,, trochę kultury '' = za wulgaryzmy, a barycz napisał że za wulgaryzmy również, więc to nie jest słuszne, powinien być jeden :(.

I tu masz rację. Warna zdejmuję.

A jeżeli ten poradnik będzie podpisany przez Ciebie to nie będzie to rip.

Opublikowano

tzn. tut na tamtej stronie musi być podpisany? Gdyż to nie ja umieszczam a admin, a admina już od dłuższego czasu nie ma. To jest jedna z działów owej strony.

Opublikowano

tzn. tut na tamtej stronie musi być podpisany? Gdyż to nie ja umieszczam a admin, a admina już od dłuższego czasu nie ma. To jest jedna z działów owej strony.

Jeżeli nie jest podpisany, to nie zdejmę warna.

Wyjaśnione. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...