Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobic Serwer Hard?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam do was wazne pytanie dotyczace serwera do expa. co bym chcial by na nim bylo?

mapa- redlas < atlantyda moze byc i nie musi>

bronie- max 75lv np trutek

zbroje-stalka < ew nieb. stalka z ktorej mozna robic hwanga>

bony jak z PL/US < chyba takie same>

poziom trudnosci- jak na PL

bez bugów bez epikow < broni zbroi biżuterii > bez zbednych rzeczy jak toreb jakich kolwiek dodatkow z chinskich serwerow

i tu moje pytanie, czy robić krok po kroku z plikow raina < akurat tam chyba bronie zbroje i bizuteria jest jak na PL wiec tylko bugi spolszczenie poziom trudnosci by mi zostal do naprawienia oraz NPC>

badz zrobic serwer na jakis tam plikach i wkleic "gotowca" na niego by miec to wszystko?

pisze ten temat i prosze mnie nie odsylac do tutów ewentualnie jak co zrobic tylko poradzic co wybrac?

a Pana moderatora proszę o niezamykanie narazie tematu

@edit. serwer byl by oss/hamachi NIE PYTAC CZEMU HAMACHI z EXPEM!!

;]

Opublikowano

Jest lepszy sposób, bierzesz pliki 2010, potem wyciągasz z klienta PL item_proto, a następnie przenosisz do bazy danych, (przedmioty już masz załatwione jak i bugi zwiazane s przedmiotami), w bazie plików mob sf2010 jest normalny exp taki jak na US, więc tutaj też nie będzie problemu, potem zostaje troche zabawy z dropem przedmiotow w pliku mob_drop_item. Na sam koniec questy, jest pełno na forum spolszczonych więc z tym też nie będzie problemu. Wystarczy szukać, Nikt Ci jakiego takiego gotowca na Twoje własne życzenie nie zrobi. Trochę wysiłku i wszystko da się osiągnać.

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

no dobra ale jak najmniejsza ilosc bugów? bo wiesz, ja myslalem zeby poprawic tylko nieco pliki raina i bedzie gites? wiesz bugi bugami ale by nie bylo takich utrudniajacych gre bo tam na yangi to nic, bo bd gral sam;] ateraz pliki serwerowe bez wiekszosci bugow to bez epikow nie znajde a wole usunac bugi i misje i spolszczyc raina niz bawic sie ze zgotowcem mam racje?

;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...