Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crysis 2 - Dyskusja

UppsiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chodzi tobie o Crysis2 czy poprzednie części tego tytułu.? :)

Crysis2 - Wielki + za wzmocnienie nanokombinezatroa i dodanie różnych animacji zabijania. Grafika i fabuła jak dla mnie jest dużo dużo lepsza od pierwszej części. Jeden minus, trzeba mieć PC za około 3-4k ;<

w83od2.jpg

Opublikowano

@junior, tak chodzi mi o crysis 2. Zobacz nazwe tematu ^^.

z tym komputerem, musze sie zgodzic. To chyba najwiekszy minus tej gry. Ale jak juz sie ma dobrego kompa, gra sie zajebiscie ;)

Dla mnie cena gry jest spoko.

;)

Opublikowano

ja mam kompa za 1500 zł (sam składałem) i jakoś na detalach "Gracz" grafika jest ładna i 0 lagów -_- tak to jest jak się kupuje gotowego kompa...za to, że ci go ktoś poskłada bierze kolejne 1,5 tyś zł ^^ tesco rulez...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

Opublikowano

Hehe, ja tam wole kupic gotowy, dobry komputer. Jednak na wysokiej grafice duzo fajniej sie gra ;) no ale jak ktos chce pograc w dobra gierke, musi miec dobrego kompa.

;)

Opublikowano

no niby idziesz do sklepu, kupujesz i grasz...ale bulisz 4 kafle...jak sobie samemu poskładasz to płacisz 2 kafle...jak jadę np do reala (vobis) to jak widze ceny kompów i te parametry too...ledwo powstrzymuję się od śmiechu ^^

- a co do crysis-a 2 to gierka wypas ;P mimo, że grałem tylko w single i multi demo to z całą pewnością mogę polecić ten tytuł prawdziwym fanom "shooter-ów" i "sci-fi" historia głownego bohatera imieniem "Alcatraz" jest wciągająca i w czasie przechodzenia single dowiadujemy się nowych ciekawych informacji o możliwościach naszego nanokombinezonu, a także możemy bliżej poznać "Proroka" którego mieliśmy okazję spotkać w crysis (1). Podczas ładowania się następnej mapy widzimy jaką drogę musimy przebyć podczas kolejnej misji. Co do samego odwzorowania świata ( New York ) to trochę rozczarowały mnie AI (boty) z którymi będziemy musieli walczyć...ponieważ są one tępe a na dodatek nawet, jeżeli skryjemy się za krzakami to oni nas i tak widzą...jeszcze bolącym problemem według mnie jest "Wymarcie" na ulicach nie ma prawie 'Żadnego ducha" a w podziemiach też nie możemy liczyć na jakieś tłumy ;/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

Opublikowano

@up zgadzam sie z toba w 100% (w tym z cenami tez)

Mi crysis sie podobal juz kiedy wyszla pierwsza odslona. A co dopiero teraz? Strasznie duzo nowych funkcji, lepsza fabula... Gierka super. I oczywiscie grafika :)

;)

Opublikowano

:rolleyes:

Giera wypas.Fabuła fajna , świetne otoczenie :P

Szkoda że trzeba mieć dobrego kompa na to giere;/

Opublikowano

:rolleyes:

Giera wypas.Fabuła fajna , świetne otoczenie :P

Szkoda że trzeba mieć dobrego kompa na to giere;/

A co chciałbyś na windows 98?

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

@aspell

Masz racje kompa trzeba miec dobrego, ale mozna jeszcze kupic ps czy xbox'a :) tu masz ss gry na xboxie:

http://www.mpcforum.pl/topic/330321-jak-crysis-wyglada-na-xboxie/

;)

Nowicjusz
Opublikowano

gierka chujowa sory ale tylko tak mogę się o niej wypowiedzieć, w pizdu cheaterów i cały czas mnie zabijają ja ich nie a, mam już 50lvl.

grafika trochę chujowa a te texty w multiplayerze mnie dobijają chyba wymyślały je dzieci z podstawówki i przedszkola.

Wsio

Opublikowano

gierka chujowa sory ale tylko tak mogę się o niej wypowiedzieć, w pizdu cheaterów i cały czas mnie zabijają ja ich nie a, mam już 50lvl.

grafika trochę chujowa a te texty w multiplayerze mnie dobijają chyba wymyślały je dzieci z podstawówki i przedszkola.

Wsio

Szkoda tylko ze cheaterow prawie nie ma ;) Skoro grafika Ci sie nie podoba, to nie wiem jaka gra Tobie sie podoba.

;)

Opublikowano

@011

moze jestes noobkiem? :D co do cheaterow nie moge duzo powiedziec bo mam crysisa na xbox'a , a grafika jest zajebista , wiec nie wiem czemu sadzisz , ze jest gowniana :P

gra jest swietna pod kazdym wzgledem , z wyjatkiem niesmiertelnikow ^^ po co one sa wlasciwie?

Opublikowano

@o11

Nie obrażajcie tego oto użytkownika forum.Może on lubi grać w gry programowane w Turbo Pascalu?

A tak o grze to grafika przepiękna te walące się budynki widok NY w gruzach fabuła trzyma w napięciu nie wiadomo co może się za chwile stać teraz wiem jak się nazywali obcy w Crysisie ;]

Nie mogę już się doczekać następnej części ^^ Moja jedyna niewiadoma to czy nasz bohater Alcatraz przeżył ten skok w tej wieży w misji "Spacer w Parku"

I na koniec jak zobaczyłem co Cepidy robią z ta ziemią w przedostatniej misji to wyraziłem to dwoma słowami " Ja Pier..."

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o Crysis 2. Singiel naprawdę jest na najwyższym poziomie. Doskonała grafika, fabuła i interakcja. Natomiast multi, no cóż powiem krótko: zjebali. Nie da się to grac taktycznie jak w CoDzie tylko trzeba biegać i nawalać do wszystkiego co się rusza. Niestety ale na tym polega tryb multiplayer. Takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam

Bartek

Opublikowano

PKJ ale Cepidy giną po tym jak on tam skacze a na filmiku kończącym widać jak "powstaje z popiołów" nasz bohater.

Co do MP cóż lekko niedopracowane wszyscy PRO to runnerzy (gracze grający w MW2 powinni znać ten termin) biorą transfer energi wykrywanie maskowania i cały czas z nanowizją i maskowaniem latają wkurza strasznie

Ale ja mam sposób z którego o dziwo nikt nie korzysta... odczepiasz CKM i latasz cały czas z pancerzem i nanowizją i jeździsz cały serwer (w moim przypadku) Nikt się nie podkradnie w maskowaniu ;]

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Ja osobiście w Crysisa 2 gram tylko w SP. W multi wkurzają mnie właśnie ci runnerzy o których wspomniał Waszka1.

Pozdrawiam

Bartek

Opublikowano

Gra warta uwagi. Gram już od 2 dni i bardzo mnie wciąga. Ciekawa fabuła. Osobiście bardziej podoba mi się SP niż MP... Grafika piękna. Gra postawiona na dobrym silniku, bo przyporządkowuje się do każdego rodzaju kompa i parametrów. Wiadomo, że nie zadziała na tych słabszych, ale taki średni komputer nawet pociągnie. Tak więc polecam.

cvsk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...