Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurnik.Pl

Gość worldend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam panowie programisci, chcialbym abyscie sie przyjrzeli blizej programowi do gry w pana o nazwie snoopi ! dzialal on poprawnie ale cos sie pogmatwalo i niestety przestal dzialac:(

Za poprawienie tego programu jestem w stanie zaplacic nagrode pieniezna , chodzi o to ze nie oblicza ruchow ani nie pokazuje kart:/ tak jakby byl off-line ;/

wrzucilem wczesniej ten plik ale mod go usunal za zle zeskanowany plik:/ SZczerze mowiac jestem laikiem w tych sprawach i nie wiem jak to zeskanowac:/ wiec zeskanowalem teraz plik exe i mam nadzieje ze bedzie ok. Opis tego hacka jest w paczce , wiec zachecam do zlamania tego programu od nowa. Z gory dzieki i pozdrawiam .

Ps. prosze nie usuwac mojego posta bo jesli cos zrobilem zle to prosze popraw mnie a nie od razu do usuniecia;]

xxxxxxxxxxxxxx

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0fcb56e163ec1604136b28185fdd6ffa6a2909da4f7c708a0a9e472b9bd857b9-1300721784

JESLI ZNOW ZLE ZROBILEM SCANA TO PROSZE O INFO JAK MAM ZROBIC TO POPRAWNIE !!! NIE JESTEM OSZUSTEM ABY OKRADAC INNYCH, POTRZEBUJE TYLKO MALEJ POMCY, Z RESZTA PLATNEJ POMCY !

Edytowane przez x070x
Opublikowano

Nazwa skanu spolszczenia nie pokrywa się z nazwą downloadu.

jak skanujesz plik to dawaj opcje "REANALYSE".

Nazwa ma się zgadzać.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...