Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto gMS

Denys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż mam bardzo wielką prośbę czy mógłby ktoś dać działające konto na gMS?? bo sam grałem na ipigu lecz bardzo denerwuje mnie dc podczas robienia carnival pq dlatego zgłaszam się do was z prośbą o konto jeśli ktoś takie ma to niech poda nr gg na który mam napisać lub email albo coś bardzo potrzebuję konta najlepiej żeby były dane do tego konta np. email,data (...).

czekam pozdrawiam.

Opublikowano

Usaw sobie proxy w FireFoxie i zaloz sobie konto sam, jak nie wiesz o co chodzi to google.pl ci powie. Jak juz to mozesz poprosic kogos w PPP czy by ci takowego nie zrobil , ale zawsze lepiej samemu i miec to full info ...

Opublikowano

ale mi proxy nie działają próbowałem przez ebordera i te inne i nic :/ dlatego chce normalne konto na gMS założone przed blokadą żebym mógł normalnie grać bardzo proszę...

najlepiej gdyby była data do konta i email albo sama data bo bardzo potrzebuję konta czekam.

jeśli ktoś ma to niech poda numer gg pod jaki mam się zgłosić albo PW ponieważ nie chcę aby ktoś inny je zabrał z forum.

Opublikowano

Chłopie weź się ogarnij nikt ci nie da takiego konta przecież lepiej je sprzedać....

Opublikowano

a skąd ty wiesz?....

może ktoś ma nie potrzebne konto albo już nie gra i może nie ma co z nim zrobić dużo osób przestało grać dlatego piszę bo ja sam konta nie mam dlatego chciałbym aby ktoś dał najlepiej gdyby passy wysłał na PW lub dał mi jakoś znać czekam.

Opublikowano

Stąd wie, ponieważ takie konta kosztują od 20-30 milionów kasy na EMS, bądź dobra postać na EMS. Nikt Ci takiego konta nie da, ale jak chcesz możesz pisać w PPP, ponieważ PROŚBY piszemy TUTAJ. No i oczywiście zamykam i niestety 40% warn za nie przeczytanie regulaminu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...