Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące Zakładania Konta

Kakkarotto15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałem się zarejestrować na stronie ProjectHax jednak po wypełnieniu danych i akceptowaniu ich w miejscu, w którym bym się spodziewał informacji

że konto zostało pomyślnie założone otrzymałem informację:

http://img859.imageshack.us/img859/6596/92766406.jpg

Nigdy wcześniej nie rejestrowałem tam żadnego konta. Mam zmienne IP. + Pisałem do paru osób na gg aby sprawdziły czy mogą się tam zarejestrować - nie mogą.

Próbowałem się rejestrować maile [email protected] i [email protected] - to samo info.

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Nie żebym się wymądrzał ale szukałem Contact Us i nigdzie tego nie znalazłem ;p

Nie zdziwię się jeśli będzie Contact Us dostępne po zalogowaniu :O

Usunięcie ciasteczek nie pomogło.

Też dziwne że inne osoby, które prosiłem żeby się zarejestrowały miały ten sam problem.

Może ktoś sprawdzić czy da się rejestrować? :P

Opublikowano

a nie wiem :] może nie można zakładać już kont ? prawdopodobne w sumie... ale i tak stawiam , że czas rozwiąże ten problem

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Na forum jest użytkownik o nicku nestle. Należy on do grupy dziłającej na projecthax. Zapytajcie go o info.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Tzn. może nie widziałeś mojego zdjęcia ale mogę cię zapewnić, że chińczykiem nie jestem.

Da się to jakoś obejść? Albo czy wiadomo kiedy blokada zostanie zniesiona.

Opublikowano

Napisz na PM do nestle i tyle. To jedyne wyjście -> próbowałem na 2 mailach i różnych nickach itp. ale nic :s

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nie wiedzieli jak wydzielić IP z chin, więc zamknęli całkiem rejestrację...

(to tylko moje przypuszczenia)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Tylko żeby ktoś sie nie zdziwił jak robiąc Tobie konto, sam sobie nie bedzie mógł założyc :P Nie wiem od czego to zalezy bo ja np założyłem 2 konta tylko że jedno dawno temu a drugie niedawno.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

uprzedzam inne osoby żeby potem nie miały tego problemu co Ty bo zrobią Tobie konto chcąc pomóc a potem sami sobie nie założą i będzie tzw. błedne koło. zawsze mozesz spróbować założyć konto w szkole/pracy bądź poprosić jakiegos znajomego który nigdy nie wchodził na ph zeby Ci założyli konto (moze Ci znajomi ktorych prosiles mieli juz tam konto).

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Ten Pan Nestle mi jakoś tak nie odpowiedział na moje pytanie :P

Niech napisze do niego jakiś moderator to może będzie bardziej chętny do odpowiedzi :P

@DOWN

Suchar. Sądzę że nestle bardziej byłby zainteresowany tematem gdyby napisał mu o nim moderator.

P.S. Facepalm to zrób do lustra xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...