Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć znalażłem to dziwsiaj na Cdaction.pl

Całkiem niedawno Minecraft przeskoczył milion sprzedanych egzemplarzy - próg, o którym wiele gier (nawet tych wydawanych przez Wielkie Studia) może tylko marzyć. Teraz Notch i spółka postanowili przenieść się na wyższy poziom i zmienić swój pierwszy hit w pełnoprawną Grę - nie 'tylko' wersję beta.

Wczoraj ekipa ze studia Mojang usiadła przy dziwnym jedzeniu w azjatyckiej restauracji, by przedyskutować stan obecny i dalszy rozwój firmy. Jak wspomina Notch: czuli się nawet trochę dorosło i poważnie. Dwie kluczowe rzeczy ze świata Minecrafta, do których w trakcie tego posiłku doszli to: lepsza metoda powiadamiania o bugach, oraz... finalna data premiery gry!

Nie należy jednak spodziewać się jakiejś rewolucji - Notch zapewnia na swoim blogu, że wersja finalna nie będzie różnić się wiele od tej, którą będzie tydzień wcześniej. Minecraft wciąż będzie aktualizowany, a całe to zamieszanie ma raczej zamknąć pewien rozdział w historii firmy i pozwolić im spokojnie iść dalej w kierunku kolejnych milionów.

Datą, którą ustalili jest jedenasty listopada, czyli także data premiery The Elder Scrolls V: Skyrim, którego Notch nie może się doczekać. Węszę w tym jakąś ironię, ale jeszcze nie potrafię jej zlokalizować - ktoś pomoże?

CZEKAMY!!!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

E tam.I tak myślę że będzie można kupić w pudełku.

Już 11.11.11 koniec bety i start oficjalnego minecraft'a.A w tym tygodniu UpDejCz 1.5 :)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jaka tam ironia, 11.11.11 to fajna data ;D Rzeczywiście update 1.5 lada chwila, pogoda odejmie kolejne parę fpsów zapewne ;P Zobaczymy czy do 2012 minecraft nam się jakoś ładnie rozwinie.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

jeśli chodzi o to czy w pudełku czemu by nie. A co do update niektóre mody nie są ejszcze do tej zauktalizowane a co dopiero do następnej ;) Wzieli sobie do serca wypowiedzi graczy że za mało update :P

Opublikowano

Heh premiera wraz z TES'em xD Dobrze ze Minecrafta mam kupionego :) A z update 1.5 to z tego co wiem to update ma być w tym miesiącu a nie tygodniu :)

Opublikowano

11.11.11...

Jak ja się cieszę :D

2 super gry !

The Elder Scrolls V : Skyrim i Minecraft :)

Minecrafta dziś kupiłem i teraz czekam na TES'a .

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Ale jak wyjdzie już oficjalna wersja Minecraft'a to będzie można grać jeszcze na becie ?? :unsure: