Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lg Kp500

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytania odnośnie tego telefonu. Przymierzam się do jego kupna

1. Czy jest możliwość kupienia modułu GPS

2. Czy posiada mapę

3. Czy dobrze ogląda się na nim filmy/słucha piosenek

4. Szybko pisze się sms'y

5. Możliwość dodania WIFI

6. Posiada 1 pulpit czy 3 jak wave

7. Mozna dodac kontakty na pulpit?

8. Czy opłaca się go kupić full wypas bez rys za 250zl?

Opublikowano

Powiem ci tak ;/ zmien telefon wez sobie lepiej samsunga star 2 albo wave533 ;p czy jakos tak

Opublikowano

2. Czy posiada mapę

1.Nie

2.Nie

3.Tak

4. Tak

5. Nie

6. Posiada 2.

7. Tak od tego jest 2 pulpit.

8. Za 270 masz nowego z gwarancją.

Co do telefonu, to polecam go jak za 270 zł to super.

Mam go i samsunga wave 533 leżącego obok. Ogólnie w obsłudze fajniejszy i możesz z niego korzystać nawet w rękawiczkach. Bądź wpisywać kredką, czego w samsungu nie zrobisz. Ma wbudowany rysik co jest jego wielkim +

@up on pyta o telefon a nie jaki ty polecasz. Może akurat nie ma tyle kasy aby kupować fona za 500 zł ...

.

Opublikowano

@2UP

Nie ze nie posiadam kasy ale nie chce za drogiego bo szkoda jak kupie za 5-6 stów i mi się rozwali to wolę coś tańszego nad czym nie będę tak żałował jak się rozwali a jaki jeszcze polecacie telefon do 250 zł?

Opublikowano

Nie

2. Czy posiada mapę

Nie

Tak

Tak, bardzo

Nie

Dwa

Tak

Tak

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie czy można te menu zmienić na jakieś inne? tak jak w avilla? np i czy fajnie się na nim gra albo jeszcze jaki byście mi telefon do 250 polecali

Opublikowano

@UP

pisałem już ze nie robi mi gwarancja tylko czy da się wgrać androida lub theme jeżeli da się theme to czy dużo on daje? bo na yt dość ładnie to wygląda

Opublikowano

@UP

gwarancja mnie zbytnio nie obchodzi a nie ma takiej możliwości wgrania androida ?

Nie, ten telefon jest zbyt wolny na androida.

RAsfepN.png
Opublikowano

Za tą cenę ten jest najlepszy -.-

Po chuja wydawać tysiące zł na telefon którego i tak rzadko kiedy używacie? Lepiej zainwestowac w kompa. Nie rozumiem Was dlaczego krytykujecie Cookie, które za tą cene jest naprawde dobre.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Noo.. za tą cene to telefon się opłaca kupić, ale można dołożyć kilka zł i kupisz wave 355. Sam posiadam Cookie'go i nie narzekam ;)

Opublikowano

mnie zdziwiło jedno w pytaniach autora... skoro nie posiada wbudowanego Wi-Fi to jakim chujem, chciałbyś wbudować w niego wifi ;oo?

ja Ci polecam se w715 bo jest zajebisty alboo xpierie ale to juz wiekszy wydatek ;D

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...