Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Spolszczenie na metku 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spolszczenie wklejanie do niepatchowanego metka klienta , bądź metka z 2008r .:)

Ty masz spatchowanego metka 2010r.

Zainstaluj metka 2008 i nie wchodź w niego - tylko wklej spolszczenie i graj na spolszczeniu :)

Opublikowano

Spolszczenie wklejanie do niepatchowanego metka klienta , bądź metka z 2008r .:)

Ty masz spatchowanego metka 2010r.

Zainstaluj go jeszcze raz i nie wchodź w niego - tylko wklej spolszczenie i graj na spolszczeniu :)

Jeżeli się nie mylę to na metku 2k10 nie można odpalić spolszczenia. Specjalnie dla ciebie zainstalowałem na nowo metka 2010 ,nie patchowałem iii... nadal spolszczenie nie działa.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Chodziło mi o metka 2008 żeby na nowo zainstalował i tam wkleił i nie patchował. :>

Może troszkę źle , nie składnie to napisałem.

Zaraz poprawię.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj masz clienta z 2008 roku, ściągasz go, instalujesz, wklejasz spolszczenie i uruchamiasz z spolszczenia. Powinno pomóc.

Jeśli z downloadem clienta coś nie będzie działać, inne upy znajdziesz w tym temacie:

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D

Opublikowano

No to ściągnij patch z metin2mod.tk i wklej do folderu pack i będziesz miał wszystko.

Ale pamiętaj nie na każdym serwerze są wgrane lvle i wierzchowce , więc to nie Twoja wina.

Opublikowano

Level przy nicku nie do końca zalezy od clienta. Jeśli grasz na prywatnym serwerze i chcesz mieć te wszystkie bajery, musisz ściągnąć clienta udostępnionego przez Team danego serwera, ze strony głównej. Innego wyjścia nie masz, Twój wybór.

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D

Opublikowano

Możesz zrobić tak: Zainstalować metina 2010/2011, spatchować do obecnej wersji, potem rozpakować root, edytować serverinfo.py, i grać przez obejście, wtedy klient odczyta adres serwera z serverinfo i powinno działać.

Albo druga możliwość: KamerMod :D

Opublikowano

Tak sie zastanawiałem od dawna czy zamknąć.

Przyszedł czas.

Autorze tematu. Poczytaj forum, co i jak z 2010. Jeżeli masz błąd łączenia to po prostu coś źle zrobiłeś.

korneleknew.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...