Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Maple Story Europe

szubas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mianowicie chodzi mi o to że ciągle mnie wywala z Gry.

Za Każdym razem gra mi chodzi ok. minutki a potem automatycznie wywala mnie do pulpitu nie pokazując żadnego błędu ani nic.

Bardzo dużo czytałem w google i wszystkie te ich 'porady' mi nie pomogły z tego co oni tam pisali nie robiłem tylko Formata, ale uważam że to nie potrzebne.

Prosił bym o pomoc, ponieważ pograł bym sobie w tą gierkę. ;)

Opublikowano

Windows XP prodessional

32-bit niestety ;P

Procesor:

AMD Althon 64 X2 Dual Core Processor 5000+

2.6 GHz

Karta Graficzna:

NVIDIA GeForce 9600 GT

Opublikowano

Też tak czasami mam, ale u mnie wystarczy restart maple/kompa

Przed odpaleniem gry spróbuj zmienić rozdzielczość ekranu na 4:3 np. 800x600

deidara2.png

Opublikowano

Próbowałem tak jak mówiłeś, próbowałem nawet każdej rozdzielczości po kolei ale nic.

Dalej mnie wywala co chwile i nadal nie wiem co mam zrobić :/

Opublikowano

Też mam czasami taki problem u mnie wystarczy wpisać w wyszukiwaniu "cmd", wyskoczy Ci wtedy cmd.exe wchodzisz w to i wpisujesz netsh winsock reset Po tym resetujesz kompa i MS powinno Ci działać.

Opublikowano

Sciągnij sobie driver checker i po zainstalowaniu sprawdzi ci wszystkie sterowniki które wymagają aktualizacji ... po znalezieniu sam pobiera i instaluje najnowsze jakie sa dostępne. Użyj też CCleaner do wyczyszczenia zbednego syfu w rejestrze oraz zainstaluj bądź napraw NetFramework 3.5

xanxus-o.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam problem slysze muzyczke ktora powinna sie wlaczyc z logiem nexonu i gra sie wylacza

Mój pc

Procek 1.7

512 ram

karta graficzna 64 shader 1.4

Gr akiedys dzialala bez problemu, zainstalowalem uptaede systemu net fream work 3.0 uzylem tego co kolega wyzej i nadal nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...