Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto Zakupić? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupuj! Omijaj szerokim łukiem. Ba! Zwiewaj jak najszybciej gdy się do ciebie zbliży.

Poczekaj na alterOps, jeśli chcesz zobaczyć "jaka ta gra jest".

Ew. pobierz jakąś piracką wersję.

Ale mówię - kupienie oryginału to strata czasu i pieniędzy. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ja tam spokojnie czekam na AlterOps. Teraz pykam sobie w MW2 na AlterIWnecie i jest spoko. Jak palisz się do grania w BO to kupuj, jeśli jednak możesz poczekać parę miesięcy to ściągnij sobie MW2 i graj przez AlterIWneta.

Taka moja rada.

Pozdrawiam

Bartek

Opublikowano

Też polecam.Sam gram na multi i jeszcze mi się nie znudził :).Ale też fajny jest tryb zombi przez multi :D.Możesz bawić się do końca :)

Zbieram Minusiki :DDD

imagesca4r0ty1.jpg

1504fe7e5c01f3d.gif

Gram na

62654125515576072428.png

Zapraszam!!!

0420221155.jpg

Gram na nickach:TyneQQ,Wojtass

Opublikowano

Jak mam wszystkie czesci CODA od 1 - BO i kupione a nie jakies zeszmaciane piraty

Kupujesz black opsa

Plusy

-szybka instalacja (15 minut)

-Brak bledow

Minusy

- Zadne

to tyle

niesluchaj tych co mowia czekaj na Podrobke zaczym ona wyjdzie to bedzie juz MW3 na ktorego czekam

Ich niestac na spodnie a co dopiero na orginalna czesc kultowe gry

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up

Klasyk: Żal mi dupę ściska, jak widzę takich jak ty, mały.

Szybkość instalacji zależy tylko i wyłącznie od twojego komputera i prędkości twojego internetu (bez patch'ów Ci się nie włączy).

Po za tym w plusach i minusach BO kierujesz się tylko i wyłącznie własnymi opiniami - błąd.

Wielu osobom Black Ops albo niemiłosiernie zacina bez powodu na nawet najlepszych komputerach, dochodzą do tego jeszcze błędy z serwerami - czasem wyświetla, a czasem nie.

Co z tego, iż jest spod genialnej serii Call of Duty, podczas gdy jest najgorszą odsłoną...?

Nie wymieniłeś żadnych pozytywnych, czy negatywnych opinii dot. samej gry - napisałeś tylko te od strony technicznej.

Nie ma żadnych oficjalnych wieści w sprawie premiery alterOps, więc nie wiem skąd wziąłeś wniosek, że wyjdzie ono po MW3...

Ostatnim zdaniem zniszczyłeś cały swój autorytet. ;)

Twój post jest równie warty, co psie gówno na chodniku. ;)

Btw. O ile się nie mylę, 7 odsłona CoD'a jest od lat 18, nie 12...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@up

Klasyk: Żal mi dupę ściska, jak widzę takich jak ty, mały.

Szybkość instalacji zależy tylko i wyłącznie od twojego komputera i prędkości twojego internetu (bez patch'ów Ci się nie włączy).

Po za tym w plusach i minusach BO kierujesz się tylko i wyłącznie własnymi opiniami - błąd.

Wielu osobom Black Ops albo niemiłosiernie zacina bez powodu na nawet najlepszych komputerach, dochodzą do tego jeszcze błędy z serwerami - czasem wyświetla, a czasem nie.

Co z tego, iż jest spod genialnej serii Call of Duty, podczas gdy jest najgorszą odsłoną...?

Nie wymieniłeś żadnych pozytywnych, czy negatywnych opinii dot. samej gry - napisałeś tylko te od strony technicznej.

Nie ma żadnych oficjalnych wieści w sprawie premiery alterOps, więc nie wiem skąd wziąłeś wniosek, że wyjdzie ono po MW3...

Ostatnim zdaniem zniszczyłeś cały swój autorytet. ;)

Twój post jest równie warty, co psie gówno na chodniku. ;)

Btw. O ile się nie mylę, 7 odsłona CoD'a jest od lat 18, nie 12...

Ja się pod tym podpisuje.

Pozdrawiam

Bartek

Opublikowano

Tak tak wiesz co niechce mi sie z toba sprzeczac

Black Opsa zainstaluje i zaktualizujesz w 10-30 minut a aletra bedziesz 1h+ robic wiec pozdr

po2 mmajac dobry net dobry komp nie ma mowy o lagach chyba ze wejdziesz na serwer z innego panstwa lub na taki co jest zjebany ;]

na na Frankfurcie mam pingi po 40 przy neo 1 mb i nigdy na tym serwie nie mialem scin

A wogule mw 3 na 100% wyjdzie activision chca zaprezentowac ja pod koniec roku listopad grudzien.

Pod wzgledem grafiki Bo lepszyy od mw2 pod wzgledem game play-u mw lepszy

na poczatku w Bo masz sredniowieczne bronie lecz na 30+ gail Ak47 m4 z reflex + tlumik na nuketown cudo

wiec jak chcesz grac z kumplami bierz mw2 a jak samemu to BO

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kup. Albo graj w mw2 na alter albo w bo na zombie pirackim i czekaj na mw3 ja czekam.

Dla graczy początkujących gra nie jest fajna dlatego że nie mają szans.

Jak kupisz to proszę nie rób tego:

Last stand jest najbardziej wkurwiający

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...