Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamuj Swój Klan!

Hibiskupowy

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano
Poszukujemy ludzi do klanu FeN Team, oraz zachecamy do grania na naszych serwerach.
TDM HARDCORE : Address: 62.210.207.46 
TDM SOFTCORE : Address: 62.210.207.46
Promod : Address: 164.132.169.33

U nas zawsze jest miła atmosrfera! Gramy przeróżne turnieje pomiędzy klanami! Nasz klan istnieje bardzo już bardzo długo. Co roku są organizowane zloty, posiadamy swoje koszulki, kubki, smycze. Było już około 6 zlotów! Postanowiłem napisać ten post, ponieważ Call of duty 4 już umiera  :( 
Serdecznie zapraszam !  :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up: polecam chłopaków ;).

Zapraszam do klanu Apache Team. Średnia wieku to 21+, także jest z kim pogadać na wszystkie tematy. Nie gramy tylko w Call of Duty 4, ale jest również wiele innych gier: wot, lol, cs.. Jeżeli jesteś zainteresowany to zapraszam na serwer, a tam podamy więcej szczegółów.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zapraszam do klanu Apache Team. Średnia wieku to 21+, także jest z kim pogadać na wszystkie tematy. Nie gramy tylko w Call of Duty 4, ale jest również wiele innych gier: wot, lol, cs.. Jeżeli jesteś zainteresowany to zapraszam na serwer, a tam podamy więcej szczegółów.

b_560_95_1.png

Na jakiej platformie gracie?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

b_560_95_1.png

Na jakiej platformie gracie?

W sumie, jeżeli trzeba połączyć się przez IP to pewnie PC xD Tak mi się wydaję :D Mogę się mylić, ale nigdy nie widziałem, żeby łączyć się przez IP na konsoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...