Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym przedstawić Wam mój problem.

Otóż gdy chciałem się pobawić drophackiem w v2 , i nie dostać przy okazji bana , zrobiłem tak: zainstalowałem metka , zpatchowałem i ztorenntowałem. Sprawdziłem czy działa , wszystko było ok. Wyłączyłem metka , zainstalowałem najnowszego Kamer Moda i wstawiłem HackShield Bypass v0.7. Po tych wszystkich starannie wykonanych zabiegasz odpaliłem metina. Leciałem speedhackiem do v1 (żeby przejść do v2) i co się stało? Kiedy wchodziłem do portalu wylogowało mnie. Pomyślałem - "czasami tak się dzieje(...)" - Lecz nie tym razem. Kiedy chciałem jeszcze raz sie zalogować , owszem zalogowałem się. Pokazało się nawet Menu postaci. Lecz gdu wybrałem już postać czekam 5-10 sekund i kicka mnie do menu serwerów i kanali. Prosze o Pomoc! Za każdą Pomoc Lecą +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pozdrawiam Tony ;D

Opublikowano

Spróbuj na innym kanale to zrobić.

Czasami tak jest że przy sh cofa bądź kicka.

Poczekaj troszkę , próbuj logować się na innym ch.

Opublikowano

Pierwsza Opcja nie działa :\ Po zalogowaniu na konto pokazuje się Menu postaci, wybieram postać , czekam 5-10 sekund i wykopuje mnie do menu serwerów ch :( Ale spróbuje też tej 2 opcjii :) właśnie aktualizuje pliki gry przez tego Hs bypass (czy jak to się tam pisze) 0.9 coś długo to trwa :P

Opublikowano

Jeszcze 1 problem... którego patcha mam sciagnąć? tego z 24. 02 2011??? daje+ za odpowiedź :P

Tak chyba że chcesz z HS'em.

P.S.

Uppsik skąd wziąłeś tą stronę?

Trochę podejrzana.

@down

aha ok .

Opublikowano
Jeszcze 1 problem... którego patcha mam sciagnąć? tego z 24. 02 2011??? daje+ za odpowiedź :P

Tak, pobierz patcha z dnia 24.02.2011: i hs z dnia 30.03.2011.

@Jeawl to jest strona teamu z patchami, to właśnie przez nie patchuje się metin, kiedy go włączasz

;)

Opublikowano

Witam. To znowu ja :( Niestety.

Problem nie zakończył się. To nie blokuje konta , tylko postacie :( na tym samym koncie miałem 4 postacie - 3 wojów i surke. jak 2 wojami wlazłem do portalu to kick i nie chcą się zalogować :( tak samo z surą HEEEEEELP teraz nie bede rozdawać + , lecz szukam wyjaśnienia tej wtopy.

Pozdro od tony'ego ;p

Opublikowano

Widocznie postać Ci się zbugowała, poczekaj 1-2dni, sama powinna się odbugować, też tak miałem.

P.S. Odinstaluj i zainstaluj metka(bez moda) od nowa i zobacz, czy możesz się zalogować.

Opublikowano

Up ma racje to na 100% bug :) ... Jeszcze 1 to pl czy priv ?? Bo jak priv to zazwyczaj jest stronka do przeniesienia postaci :) A jeśli to pl to poczekaj te 1-2 dni jak mówił Jeawl i powinno samo się odbugować :)

Pozdrawiam ! :)