Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyż dostałem postać 69 lvl lecz ma tak rozlokowane skile że mam teraz 305/330 screnny :

I czy da rady jakoś usunąć kilka drzewek skili i czy jest zwrot SP w jakiejś ilości ile to kosztue i jak to zrobić / oraz czy da rady zresetować skile , ile to kosztuje i jak to zrobić

I czy da rady by było zrobić z jej nukera ewentualnie łuczniczke , nie chcę bladera .

ae1.png

ae2.png

Edit : gram na rsro

NJxbd4x.png

Opublikowano

Witam serdecznie Nukera to juz na 100% nie zrobisz bo to postać full str przynajmniej tak mi sie wydaje patrzac na HP jedynie możesz zrobić z niego glawiera bladera albo bowa :) Następna sprawa to te drzewka skili idzie je wycofać za pomocą questa który bierzesz u gości z potkami wtedy zbierasz takie serca i 10 serc to 1 skill do wycofania zwraca ci to 80% sp :) Jeśli miał by ci poradzić coś dobrego to według mnie nie opłaca się tego robić bo poświęcisz na to tyle czasu co na zrobienie nowej postaci ;p aha i jeśli nie musisz grać rusro to zapraszam serdecznie na csro :) fajne bonusy na start dostajesz i jest masa eventow i free taxy

Opublikowano

Witam serdecznie Nukera to juz na 100% nie zrobisz bo to postać full str przynajmniej tak mi sie wydaje patrzac na HP jedynie możesz zrobić z niego glawiera bladera albo bowa :) Następna sprawa to te drzewka skili idzie je wycofać za pomocą questa który bierzesz u gości z potkami wtedy zbierasz takie serca i 10 serc to 1 skill do wycofania zwraca ci to 80% sp :) Jeśli miał by ci poradzić coś dobrego to według mnie nie opłaca się tego robić bo poświęcisz na to tyle czasu co na zrobienie nowej postaci ;p aha i jeśli nie musisz grać rusro to zapraszam serdecznie na csro :) fajne bonusy na start dostajesz i jest masa eventow i free taxy

grałem lagi pełne spoty jedynie te bonusy a tą postac dostalem dwa dni temu wiec ja jej nie robilem

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dodam jeszcze że cofanie skilli trochę kosztuje.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

wow ta postać to porażka , mam gap 6 podajże i kiedy ide na spot jednego potworka na moim lvl bije 10 sek a serce wypada jedno na 5-15 potworków

NJxbd4x.png

Opublikowano

hmm...

racja gap -6 zjebany cold i nie FF light/fire nie ma cudów :) Pewnie weapon i set też cienki ;) Na czym expisz ? spróbuj może na maskach albo na mobach 68-69 (luknij sobie które to są)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

jeśli chodzi o silka to znam się na mobach do 98 lvl gdzie są , przedmioty też znam bardzo dobrze lecz na tej ruskiej wersji ciężko się połapać jakie bony itp

expie na mobach 68-70 i tragedia pół godziny z 60 stworków i 7 serc więc ja sobie tą postać odpuszczę a set mam cały +4 tylko nie butki i broń

postać dostałem jak kupowałem golda i potrzebuję wyceny z 30 przedmiotów ...

jest jakieś zangielszczenie już poza tym ?

NJxbd4x.png